Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

1 Iunie

IMG_1797IMG_1798IMG_1799IMG_1801IMG_1802IMG_1803IMG_1805Suflet, inimă și cuget de copil! Suflet lăuntric de copil în fiecare dintre noi, fie că suntem copii,  maturi sau mai mult maturi…

Universul copilăriei, sentimente, emoții și atitudine!IMG_1813IMG_1819IMG_1814

1 Iunie animat, colorat, pe fondul zâmbetului, jocurilor și emoțiilor specifice copilăriei, respectiv copiilor!

Voie bună, complicitate, veselie, copii mai mici, mai mari, împreună la ceainăria Teaz, gazda noastră minunată, care a pus la dispoziția copiilor și nu numai,  dulciuri delicioase (cupcakes, macarons) și ceaiuri aromate din fructe.  Cu mic, cu mare, ne-am delectat pe fondul ”Bunelor maniere”, într-un ambient adecvat activității și propice evenimentului, Ziua Copilului.

Un ceai bun, pe gustul tuturor celor prezenți,  un dulce care ne-a întrecut toate așteptările, un ambient  și-un decor pe măsură, bune maniere, echipe, joc și jocuri.

Copiii, de vârste diferite,  ne-au încântat cu spontaneitatea, conduita, inteligența lor și ne-au molipsit cu spiritul creativ, dorința,  inocența, puritatea, care n-ar trebui să fie doar specifice vârstei!…

Un 1 Iunie, un exemplu demn  de urmat în fiecare zi, prin Puterea Exemplului, conduită, spirit de echipă, jocuri și atitudine!

Cu mic, cu mare, uniți în armonie!

S-aducem  1 Iunie, spiritul, esența acestei zile, în fiecare zi, în cotidianul nostru(familie, comunitate, prieteni, străini)!

Sănătate, iubire, armonie

June 2, 2013 This post was written by Categories: EVENIMENTE Tagged with:
8 comments

8 Responses to “1 Iunie”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)