Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Jurnal de viață…dezvoltare personală continuă

Am descoperit blog-ul lui Florin Roșoga întâmplător,  anul trecut(2012), în luna august, în căutare fiind de site-uri sau blog-uri care descriau relația părinți-copii, copii-părinți. Am fost plăcut impresionată de emoțiile, sentimentele, dar și fermitatea principiilor citite pe blog-ul dumnealui. De multe ori, până acum, cei care se ocupau de Parenting erau femeile, nicidecum bărbații. În schimb, acest blog, mi-a ”dărâmat” anumite principii cu referire la parenting și masculinitate.

…Și mai mult, discuțiile/informațiile  despre inteligența emoțională mi-au confirmat și m-au făcut să-nțeleg anumite caracteristici:  te poți dezvolta emoțional, chiar dacă există diferențe între cele două emisfere cerebrale…

Citindu-i blog-ul, fiind, la rândul meu, o împătimită a scrisului, dar o novice în ale blogging-ului, am îndrăznit atunci  să-i cer sfatul…Am fost reticentă, m-a speriat  notorietatea lui și-am marjat că nu va avea timpul necesar pentru a-mi răspunde…m-am înșelat!…mi-a răspuns și mi-a ghidat cu fermitate pașii inițiali, cuvinte puține, dar pline de învățăminte și tâlc.

Mulțumesc, Florin Roșoga! Am făcut-o, dar o mai fac! Mai întâi, m-am supărat pe cuvintele tale, ulterior, le-am ”rumegat”, le-am înțeles și astăzi îmi sunt de bun augur!

…Blog-ul domnului Florin Roșoga este jurnalul meu de dimineață, zilnic, citesc, recitesc, mă delectez, savurând poveștile, legendele, adevărul cuvintelor rostite de el.

O persoană interactivă, plină de emoții, inspirând/expirând dincolo de suflul zilnic, de cotidianul anost, din proprie experiență, din fapte, idei, din viață, deslușind reguli și principii, ideologii și atitudini !

Zile, săptămâni, luni, ani minunați, domnule Florin Roșoga!

 

Cu drag și respect,

April 2, 2013 This post was written by Categories: COMUNICARE SI NU NUMAI... No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)