Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Alege bijuteriile potrivite de la LuxuryGifts.ro

Bună dimineața, dragii mei cititori și neistoviți  prieteni de condei!

La mulți ani, Mihail și Gavril! O viață sănătoasă vă doresc , la propriu și la figurat! Să fiți longevivi și să vă bucurați și de sănătatea și înțelepciunea minții cât mai mult în ăste vremuri tulburi!

Haideți, să vă istorisesc o întâmplare, care tare mi-a pus la încercare ”talentul” de fashion-istă, în alegerea bijuteriilor  și accesoriilor potrivite, în funcție de multe, multe aspecte…

Am participat la un eveniment pentru tineri și adulți,  cu tineri și adulți, care a  avut loc într-o singură zi, în 2 etape: prima parte, dimineața,  un seminar-curs,  a doua parte, puțin după orele 19.00,  petrecerea aferentă evenimentului, sub forma unui carnaval al ”abundenței”.

Toate bune și frumoase, până s-au decis persoanele, care urmau  să prezinte în cadrul evenimentului,   accesoriile și bijuteriile unuia dintre sponsori…”păcatul” a picat  și pe mine…

Sunt foarte atentă la aceste detalii, dar când a fost  vorba de a alege  cât mai multe  accesorii și bijuterii pentru  prezentare, deja m-au cuprins emoțiile… în a face  sau nu alegerea corectă…

Show time!…

Dar să începem cu începutul, pentru a lega toate ”ițele” între ele, nu de-alta, dar  – în mod expres –  pentru a da savoare punctului culminant!… …

Ora 5.00 AM, ”am făcut ochi”, discret, fără să trezesc restul familiei, m-am strecurat în bucătărie, am pregătit cafeaua, ciocolata și pișcoturile, neomițând niciun tabiet, fiind foarte calmă, pregătindu-mă pentru momentul următor…          Ulterior, am deschis șifonierul, la fel de tacticos și tacit, începând ”saga” căutărilor – haine și accesorii. Pentru seminarul de dimineață am ales un sarafan cu mâneca scurtă, cambrat, culoarea cafea cu lapte, o combinație stofă și lâniță, o combinație reușită între sobru și feciorelnic, puțin deasupra genunchilor, având croiala superioară în ”U”, dezvelind gâtul în toată splendoarea lui, ciorapi fini de mătase, culoarea piciorului, cu-n elegant pantof  și-o geantă pe măsură.

Totul s-a concluzionat cu  aranjarea părului…strânse câteva șuvițe într-o clamă discretă, restul  – negru, drept, pe spate –  punând mai mult în evidență suplețea gâtului,  în armonie  cu accesoriile  aferente, completând cu brățara, cerceii.

…Astfel, a început ”numărătoarea” inversă a paradei matinale…

…O dimineață destinsă, un seminar reușit, o apariție plăcută!

Aceeași ”corvoadă”  pentru evenimentul ”abundenței”

Am ales o rochie de seară,  elegantă, lungă, neagră, o plăcere s-o porți la un eveniment ”impozant”.

A fost un ”deliciu” ”să accesorizez” această ținută, simplă, dar de efect!
Am strâns  părul,  mai puțin două șuvițe, ondulate, căzând discret pe lângă tâmple…ținuta-mi permitea coafura dorită. Am vrut un look divers de cel matinal.
Am ales accesorii pentru două momente ale serii – bijuterii contrastante cu ținuta, ca și culoare,  pe fond deschis; și bijuterii care să fie în simbioză cu  eleganța  rochiei,  a decupatului  negru și a poșetei, pe fond închis, completând cu succes linia vestimentară; accesorii, precum:  cerceii, brățara, inelul și …strălucirea din priviri.

A fost o seară de invidiat, o prezentare și-o ținută, ce nu vor fi date uitării prea curând! 

Acest articol a fost scris cu pasiune pentru SUPERBLOG 2012!

November 8, 2012 This post was written by Categories: SUPERBLOG 2012 Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)