Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Allview Smart – nevoie sau dorință?!…

Compania Allview e în topul companiilor de tehnologie inovatoare,  companie ce știe să-și impresioneze clienții prin produse de ultimă generație,  profesionalism și atitudine.

Eu, una, sunt plăcut impresionată de produsele lor, prestația și profesionalismul dovedite. De când cu Allview, am descoperit cu adevărat că brand-ul autohton în IT&C nu este doar un mit!

Vă recomand cu cea mai mare încredere noua și mai puțin noua tehnologie de la Allview!

La Brașov, pe data de 27 august 2013,  cel mai important producător autohton din industria IT&C , a lansat, în premieră, pentru România, Smart2 View. Aceasta tehnologie inovatoare permite transferul de conținut de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display. Odată cu introducere Smart2 View, Allview lansează și două device-uri care sunt compatibile cu această tehnologie: smartphone-ul H2Qubo și tableta Viva H8 .

Vă prezint câteva fotografii, pentru a vă face ”părtași” la moment, de la  evenimentul de lansare Allview  și comunicatul de presă despre tehnologia Smart2View!

Alin Niscov, Manager de Vanzari Allview

Smart2View

Telefonul dual SIM H2 Qubo se remarcă printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 şi camera foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA H8 păstrează caracteristicile care au consacrat gama VIVA, aducând în plus conectivitatea 3G, Bluetooth şi GPS. Ambele device-uri rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

Un nou smartphone dual SIM pe piața din RomâniaAllview H2 Quboh2 qubo

Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz şi un procesor grafic Power VR SGX 544, datorită cărora aplicaţiile şi jocurile rulează la viteză optimă. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus şi funcţie de înregistrare video HD realizează fotografii şi filmări de calitate. Camera poate captura imagini panoramice şi dispune de funcţiile Geotagging, Gesture Shot şi Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care facilitează convorbirile video.

H2 Qubo dispune de capacitatea de filmare și redare video HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioară fiind îmbunătățit de amplificatorul audio Yamaha.

VIVA H8, tableta ideală pentru mediul de business  

VIVA H8 este o tabletă ideală pentru mediul de business, oferind conectivitate maximă prin intermediul tehnologiilor 3G, Bluetooth şi GPS. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o placă video Power VR cu 8 nuclee şi 1 GB memorie RAM, impresionând prin fluenţa şi eleganţa experienţei de browsing şi multi-tasking. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio. Noua tabletă Allview păstrează designul elegant şi ultra-slim al gamei VIVA, având o grosime de numai 7,5 mm. Display-ul IPS de 7,9’’, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto de 5 megapixeli are funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată.

tableta

tableta1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smart2View transformă orice televizor cu port HDMI într-unul inteligent.

„Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea în premieră a tehnologiei Smart2View. Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Alături de noua tehnologie, am lansat două noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA H8”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.(Comunicatul de presă)

Atât smartphone-ul H2 Qubo cât şi tableta VIVA H8 au preinstalată aplicaţia marca Allview, AllClick. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel acces mai rapid la acestea, fără să mai acceseze meniul. Prin activarea unui buton care se află permanent pe ecran, în partea de jos a ecranului apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

Ambele device-uri lansate rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, utilizatorii se vor bucura de o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reacţie a aplicaţiilor şi o tranziţie rapidă între ecrane.

Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View poate fi achiziţionat la preţul de 949 lei, iar pachetul Viva H8 cu Smart2View are un preţ de 1099 lei. Noile terminale pot fi achiziţionate şi fără tehnologia Smart2View, la preţul de 849 lei (H2Qubo), respectiv 999 lei (Viva H8).

Pentru mai multe detalii, consultaţi pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producătorului, www.allview.ro/smart

De ce Allview?…

Allview e o dorință ”necesară”!

S-aveți o zi minunată, folosind noua tehnologie cu măsură, dar în mod util și plăcut…educativ!

 

 

 

August 29, 2013 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)