Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Amintiri pentru o viață

Am iubit și iubesc fotografiile! Astăzi, din păcate, tehnologia ne ”invită” să stocăm cât mai multe imagini pe DVD-uri, pe stick-uri și din ce în ce mai puțin în clasicele albume, poze tipărite pe hârtie.

Cotidianul alert nu ne mai permite să alegem sau să dăm o șansă alternativelor, cea mai bună dintre ele fiind stocarea cât mai puțin la vedere, din nefericire!

logo promotion

Avem mii de poze pe dvd-uri și-mi pare rău că nu reușesc să le punem pe hârtie, în ordine cronologică, în albume foto personalizate.

Începând de astăzi, vom recurge la aceste albume foto și vom avea ocazia, relaxați, cocoțați în vârful patului, să derulăm amintiri…da, incursiuni printre foto și amintiri…

albume-foto-personalizate

Fiecare familie, de dragul sentimentelor, ar trebui să ”insituie”  un cod al familiei și să apeleze, la nivel emoțional, foarte important pentru meținerea armoniei în familie, la brățări personalizate. Identificate emoții, sentimente și imortalizate pe o brățară, un mesaj pentru cei dragi. 🙂

Și, dacă vrem să extindem și să dezvoltăm emoțiile, să aducem și să menținem armonia dincolo de familie, trecând la rude, prieteni, să confecționăm și insigne personalizate, auxiliare sentimentelor pozitive și zâmbetelor.

 

E minunat când te dezvolți și crești și la nivel emoțional, nu numai cognitiv! Emoționalul e cheia fericirii! Menținerea armoniei familie – rude/prieteni -societate, continuitatea de bun augur, amintirile unui trecut cald, trăirea unui prezent cu soare și clădirea, croirea unui viitor cu zâmbetul pe buze.

…John Lennon numea asta FERICIRE!

 

Să personalizezi momente, obiecte, trăiri, toate acestea fac parte dintr-un cerc al armoniei, unde toți vrem să fie bine, unde respectul, prețuirea și iubirea au valoare, unde ura, răzbunarea și răutatea n-au ce căuta!

 

Personalizând, apelăm la introspecție și asta…sper să ne facă mai atenți, mai buni, mai zâmbitori și mai puțin crispați!

 

Personalizând, dar nu într-un mod egoist, putem fi noi înșine/însene, clădind, punându-ne amprenta propriilor idei, dar împreună.

Unde-s mulți, puterea crește!

 

Sănătate, iubire, armonie și personalizați emoțiile!

 

 

January 31, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)