Aroma unui vis…

A crezut că poate risipi norii de pe Muntele de Sare, a dorit să așeze rândurile numai  bine-n Glastra Timpului, a sperat să dăruiască cu și din dragoste, a gustat pentru prima dată din Pocalul Fericirii, a încercat doar o sorbitură, cu nesaț, din ceașca cu aromă neagră…simțuri diferite, care-i trezeau amintiri plăcute, au invadat-o; era cafeaua ușor amăruie ce-i oprea timpul în loc, ducând-o cu inima atât de departe…

Da, efectul a fost pe măsura așteptărilor!  A meritat din plin să creadă, să spere, să guste!logo_marketonline_mic1

Aripile frânte ale Prințesei de Gheață s-au transformat în flăcări ce puteau mistui dorința, dar n-au făcut-o, dorindu-și din plin să contureze un prezent al binecuvântării, pregătind un viitor al iertării și bunăvoinței.

Nu a fost nevoie decât de-o privire, pentru a fi și trece dincolo de stări, sentimente, emoții și “încălcări” de promisiuni…nicidecum deșarte.

O privire, o emoție, un sâmbure de mister, o cafea aburindă, la ibric, pe nisipul incins de povești.

Au fost cuvinte, au fost exclamații, au fost trăiri intense, au fost gesturi fără precedent, toate pentru atingerea  și savoarea aromei din Pocalul Fericirii.

Ieri, mai mult ca oricând, știa să prețuiască, în mai puțin de-o sorbitură, aroma neagră, Türk kahvesi, ce i se prelingea ușor printre degete; aroma ce parcă dantuia pe nisipul fierbinte, prinzând forme, rostind incantații ce-i purtau inima-mintea-sufletul-buzele-papilele gustative, printre miresme nemaiștiute și nemaîntâlnite, dar atât de intense și plăcute!

Saliva păstra aromă intensă, intuind mai mult și dincolo de limitele unui vis, spulberat într-o clipă de-o altă poveste sau istorie(depinde de voi forma aleasa), de data asta în plan real; narată cu dor și măiestrie de un cafengiu, ce rememora, retrăind intensitatea acestor arome, orta sekerli, plină de sapoare și savoare, ce-și găsea locul în magazinul MarketOnline.ro, intr-un recipient atractiv, prevestind pasiunea conținutului, sub denumirea –  deloc comună – de cafetiera Arzum

afla_cum_se_face_cafeaua_turceasca_1_84168200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idilă și amor, parfumuri discrete și senzuale, conotatii pline de mister și farmec, totul cu miresme binecunoscute și dorințe de exploatat, pornind, bineînțeles, de la imaginea unei cafetiere profesionale ALTFEL.

 

 

” – Bârrr, cine-mi tulbură povestea?” susura, cuprinsă de frig, Printesa de Gheata

 

” – Suntem noi, iubitorii de arome matinale!” zise el, fluturându-mi prin fața ochilor o ceașcă cu licoarea delicată, aromată și plină de resurse.

 

Poveștile-și au originile dincolo de-o cafea și aroma ei, povestile sunt parte integrantă a Insulei SuperBlog 2015, un loc al gesturilor firești, de la bine la foarte bine, de la frumos la minunat, de la cuvinte la mișcare…

Da, aici, poposit-am și noi! 🙂

 

Sănătate, iubire, armonie și arome îmbietoare, dragilor! 🙂

 

No Responses - Add Comment

Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.