Asigurarea Casco Gothaer

Nu iti este cunoscut pericolul in care se afla masina ta zi de zi? Iata cateva motive pentru care ai nevoie de o asigurare casco!

“- De ce sa imi fac o asigurare speciala pentru masina mea? Pentru a imbogati firmele peste noapte? Nici sa nu aud!”, cam asta spun toti cei care nu au fost pusi in situatia in care propria masina a suferit avarii importante, in urma careia clasica asigurare RCA( obligatorie ) nu a fost capabila de a le acoperi pagubele provocate! Ei bine, intotdeauna exista intrebarea “Ce rost are sa imi fac o asigurare casco??!”

Pai, mai intai de toate, trebuie sa stii faptul ca pericolul iti pandeste masina la tot pasul. Oriunde vei merge, vei fi pasibil de daune majore pe care asigurarea clasica nu le poate acoperi, cu siguranta! Astfel, daca vei alege sa iti faci o asigurare in sistem casco, vei putea fi linistit, indiferent daca vei implicat intr-un incident grav, mediu sau mic si nu numai!

Cate tipuri de daune poti plati daca nu ai o asigurare casco pentru masina ta?

Asigurare CascoPai, sa analizam putin cum decurg lucrurile in Romania! Este rusinos, insa, nu putem trece cu vederea infractiunile zilnice, nu putem sa nu ii mentionam pe cei care sunt profesionisti in furtul automobilelor si mai mult decat atat, nu putem sa nu ne gandim la faptul ca propria masina poate fi tinta unei echipe de furaciosi! De cate ori nu ai auzit “Masina, marca X, a fost furata chiar din fata blocului in care locuieste proprietarul Y.” Dupa lungi cautari, automobilul a fost gasit incendiat/dezmembrat, etc. In curand, poate fi vorba chiar de masina ta, iar acest lucru iti poate lasa o gaura imensa in buget! Insa, in cazul in care dispui de asigurarea casco, firma de asigurari te va despagubi cu suma la care este valorificata masina ta. De asemenea, in cadrul acestei spete vor intra si actiunile precum vandalismul, pagube produse de animalele salbatice, pierderea sau furtul cheilor sau pur si simplu, tentativa de furt a automobilului!

Daca nu ai o asigurare casco, iar intr-o zi te trezesti implicat intr-o ciocnire mai grava, fie ca esti de vina, fie ca nu esti de vina, cu siguranta reparatiile vor fi usturatoare. Mai mult decat atat, in ultima perioada de timp au existat foarte multe alunecari de teren, incendii, cutremure sau inundatii, catastrofe naturale ce nu pot fi evitate pocnind din degete. In acest sens, nu poti sa stii niciodata cum masina ta poate fi prinsa intr-un astfel de dezastru, iar pentru a evita pagubele uriase si implicit costurile de reparatii usturatoare, este recomandabil sa ai incheiata o asigurare de tip casco!

In concluzie, pentru a-ti salva masina si bugetul financiar din situatii critice, poti intra pe pagina web site-ului Gothaer.ro, pentru a deveni posesorul unei polite casco in doar doi timpi si trei miscari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)