Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Bijuterii, accesorii pentru sufletul meu…

bijuterii_logoCe poate fi mai frumos decât o amintire palpabilă de Sfintele Paște, o surpriză(cadou/dar)  plăcută oferită de iepuraș?! O bijuterie care să-ți încânte privirea,  să-ți schimbe look-ul și care să nu te ruineze…

Vor fi sărbătorile de Sfintele Paște petrecute în sânul familiei, dar într-un ambient care te roagă să fii discret, expansiv și elegant,  prin intermediul unei ținute impecabile.

…Sunt confuză…ce voi purta la petrecerea respectivă?! Mi-am cumpărat o rochie anul trecut, n-am purtat-o decât o singură dată, dar nu voi mai face imprudența unei alte achiziții, dimpotrivă:  voi investi practic – îmi voi cumpăra un accesoriu, o bijuterie adecvată, care să-mi dea starea de bine, mult așteptată!…

Ca și data trecută, plăcut impresionată, voi apela tot la produsele și serviciile unui cunoscut magazin online, OnlineBijoux.ro. Da, în ultima perioadă, am devenit adepta bijuteriilor online. Economisesc timp, nervi tari, plus că sunt reduceri consistente, comparativ cu magazinele de bijuterii clasice, produse la îndemâna oricui și de o diversitate foarte mare.

Am avut o dilemă, dar am rezolvat-o, soluția fiind optimă! Bijuteriile fashion, o paletă diversificată, la prețuri modeste, modele inedite, îmi oferă alternative de luat în considerație. Da, bijuterii fashion, alegerea ideală pentru momente între momente! Ce să mai spun de reducerile, pachetul pregătit, surpriza cu ocazia Sfintelor Paște!  Sunteți așteptați la magazinul online de bijuterii și accesorii, pentru a achiziționa bijuterii, accesorii, podoabe ce înfrumusețează acest cotidian, prin eleganță, stil, atitudine.

Da, acest magazin online este o oportunitate pentru clienți și pentru angajatorul care-și fidelizează clienții.

Alegeri îndrăznețe, de la bijuteriile de argint, bijuteriile placate cu ar, fashion, ceasurile, atât pentru damă, cât și bărbătești.

Participă la Maratonul  Super Reducerilor OnlineBijoux.ro!

Încântă-ți privirea, inima, sufletul și cugetul, încântă-i pe cei dragi, oferindu-le un dar inedit, surprinzând zâmbetul, plăcerea  pe chipul lor. E plăcut să dăruișeti, dar și mai plăcut e să știi ce, cât, cum, când  și unde s-alegi momentul oportun.

Bijuteriile sunt nestematele sufletului din ”picăturile”, ”mărgăritarele” vieții!

Și totuși…inima-mi bate să spargă pieptul…am zărit-o, am îndrăgit-o, am dorit/sperat, ”furând” momente de unicitate…brățara care m-a determinat să mă îndrăgostesc nebunește și orbește,  savurând cu nesaț din  imaginea statică din fața ochilor mei… bratara

Da, îmi doresc acest accesoriu! Mă completează, îmi confirmă ”istorii”, uitând de reguli și conduite…

Bijuteria care mi-a arătat splendoarea dincolo de splendoare, care nu-mi stârnește îndoiala, ci doar curiozitatea și dorința de a o avea!

Un accesoriu ce nu poate fi contestat, ci doar dorit, jinduit!

Vă doresc cumpărături de vis!

Alegeți fără să ezitați!

April 19, 2013 This post was written by Categories: Colaborări 3 comments

3 Responses to “Bijuterii, accesorii pentru sufletul meu…”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)