Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Blog Support

Colaborările  pe termen lung reprezintă cheia marilor succese!

De ceva timp, am intrat in programul Blog Support, printr-un parteneriat cu o firmă tânără, care poartă ”grija” blog-ului meu, ferindu-l de “bug”-uri si oferind gazduire blog.

Nu vorbim des, dar cu ocazia acelor rare ”întrevederi” online,  trecem prin etape, de la comprimate la amplificate, complexe și feedback,  ei oferindu-mi  suport tehnic pentru blog.

O echipă tânără, cu care colaborez ok, oferindu-mi suport tehnic, soluții pentru conjuncturi mai puțin de-nțeles, în cazul unui blogger mai puțin tehnic…subsemnata…

Nu am înțeles niciodată cu ce ocupă suportul tehnic, dar n-am stat să analizez fiindu-mi oportuni, de real ajutor la nevoie. Domeniul lor de activitate nu e ușor, dimpotrivă, altfel serviciul lor ar fi la îndemâna tuturor, deci, de bun augur pentru blogosferă.

Idei online, fara compromisuri, tine pasul cu tot ce e nou, gandeste creativ(un frumos joc de cuvinte, combinand cognitivul cu emotionalul, liantul sigur), gandeste pe termen lung, crestem impreuna, depaseste limitele;  in patru cuvinte, dincolo de transparenta prestator-beneficiar servicii :

1.creativitate,

2. parteneriat,

3. calitate,

4. rezultate. 

Vorbeam de emotii, pentru ca eu cred, cu precadere – din fericire, din pacate – in ele. Puterea emotionalului m-a indemnat s-aleg, sa discern, sa strabat, sa impletesc expresiile anterioare, sa culeg si sa obtin rezultate; sa dezvolt un concept si sa-mi las purtati, ghidati pasii in ale tehnicului creativ, asa cum pilonii sprijina in istorie(la propiru si la figurat) …

Web Development, Seo si mentenanta, Design si Creatie, Promovare Online, asta insumeaza pachetul de servicii pus la dispozitia dumneavoastra, a noastra, a clientilor, de catre Best Web Image.

Rezultate… Rezultate… Rezultate!

depaseste_limitele

Daca vreti sa atingeti obiective tot mai inalte aveti nevoie de un website de calitate si de o prezenta activa in online – continut inovativ, interactivitate si, mai ales, promovare web.

Prin fiecare proiect nou (website, magazin online, portal, sistem informatic, etc.), ridicam standardele online-ului romanesc la un nivel calitativ superior, mixand perfect calitatea cu idei online de succes!

De la Consultanta Preliminara si Proiectare, pana la Executie, Intretinere si Administrare, suntem partenerii dvs pe termen lung!”

 

Sunt tineri si vizionari. Viitorul este digital, viitorul este online. Ai accesat un mediu online ce te-a impresioant? Sigur a fost croit, cladit de catre BWI. 🙂

 

Da, un sistem creat si dezvoltat pe un sistem de valori:

“Valori

  • Creativitate – Depaseste limitele si tine pasul cu tot ce e nou!
  • Parteneriat – Gandeste pe termen lung!
  • Calitate – Fara compromisuri!
  • Rezultate – Crestem Impreuna!”

Nu e reclama, e doar feedback si atitudine, fata de semenii nostri si calitatea lor, in cazul de fata,  ca prestatori, vanzatori de servicii de calitate si contextul, ca oameni. Asta face diferenta! Omul creeaza serviciul, brand-ul, structura! Omul sfinteste locul! Inaintea obiectului/serviciului e omul!

Vi-i recomand cu caldura!O echipa tanara, cu discernamant si atitudine.

Mult succes!

 

 

December 20, 2013 This post was written by Categories: Cursuri Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)