Blogger Ambasador ZorileStore.ro – review

ZorileStore…O primăvară binevenită, mult așteptată!…Ce-mi doresc, ce mi-am dorit pentru o primăvară senină, o vară-n toi, toridă și cu multe vacanțe?!…Bineînțeles, multe vacanțe, ce-i drept!

…Apoi, ce-mi doresc la fel de mult?! …încălțări comode, încălțări care să-mi relaxeze mușchii, să-mi poarte pașii fără stres, zi de zi, clipă de clipă, croind noi obiective, planificând și creând…

Cu ceva timp în urmă, am fost fascinată de-o pereche de șlapi, care mi-au înfrumusețat ziua: comozi, eleganți, culoare caldă, dar fermă, o culoare prielnică anotimpului călduros –  un crem  ce-mi însuflețește atitudinea, dându-mi o stare de beatitudine.

Conjunctural vorbind, inițial, am avut dubii, care s-au spulberat la următorii termeni. Atitudinea a triumfat,   a meritat orice așteptare și semn de întrebare, risipind  norii dinaintea ”furtunii”…

I-am dorit,  mi-au plăcut, i-am câștigat – șlapii de vis, grație principiilor solide și respectului  reciproc al echipei ZorileStore.ro. slapi

Felicitări pentru produse, felicitări pentru inițiativă, felicitări pentru conduită și strategii. În timp util, așa cum s-a stipulat, dovedind profesionalism și tact. Un produs ce mi-a mers direct la inimă, un produs stilat care-mi dovedește măiestria croielii, talpa ergonomică, designul de vis și profesionalismul celor care comercializează.

Am ales și-am primit întocmai! Sunt un caz fericit, izolat?! Nu cred! Sunt convinsă că firma se respectă, își respectă principiile, clienții, angajații și-și iubește produsele și serviciile.

Un exemplu pentru alți producători/vânzători/prestatori, un exemplu pentru consumator/client!

Da, facem ce facem și ajungem din nou, revenim la puterea exemplului și impactul acestuia!

Exemplul este cheia reușitei unui business și-al legăturii, cooperării de bun augur între producător/vânzător și consumator/client.

ZorileStore.ro,  vă mulțumesc pentru profesionalism și încrederea acordată!

Mi-ați dat ocazia să vă mulțumesc pentru produs și servicii!

Salut cu respect și curiozitate inițiativa Dvs.!

 

Respect,

 

Comments: 2

  • crstndragoi April 23, 2013 at 7:46 pm Reply

   Vă mulțumesc!
   Un surâs transformat într-un zâmbet larg îmi bucură inima, sufletul și cugetul! Emoție, bucurie, pasiune…astea sunt sentimentele, stările, care mi-au cucerit simțurile, dincolo de inimă și minte, numărându-mă printre cei 4 finaliști aleși de Dvs., ZorileStore!
   Jos pălăria, ZorileStore!
   A fost o onoare să scriu pentru Dvs. și să confirm, mie și celor din jur, calitatea produselor și serviciilor Dvs., prin intermediul produsului pentru test! Respect, ZorileStore!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)