Blogger Profi Club – Comunicat de presă

Din 10 ianuarie 2013, lumea promovarilor online va cunoaste o noua etapa importanta in evolutia acesteia: promovarea prin Blogger Profi Club!

Dar ce este Blogger Profi Club?
Blogger Profi Club este un club select format din bloggeri profesionisti, ce imbina foarte bine talentul, munca si seriozitatea, care isi doresc ca aceste calitati ce ii definesc sa fie valorificate la maximum, atat de catre bloggerii care fac parte din acest club, cat si de catre advertiserii interesati de promovari online prin intermediul unor bloggeri profesionisti!

Puterea blogosferei a inceput sa isi spuna cuvantul si in Romania si acest lucru mai ales pentru ca avem in tara multi bloggeri talentati, dar si pentru ca sunt din ce in ce mai multi romani care citesc zilnic bloguri. Un motiv in plus pentru ca cea mai buna metoda de promovare online pentru advertiseri sa devina la momentul actual cea prin advertoriale publicate pe bloguri. Astfel, advertiserii care aleg aceasta metoda de promovare, nu numai ca anunta publicul despre produsele si serviciile oferite, dar mai fac si trafic si mai ales pagerank pe site-urile acestora, crescand in ochii motoarelor de cautare!

La aceste schimbari in domeniul promovarilor online ne-am aliniat si noi, un grup de bloggeri profesionisti, aflat la inceput de drum dar in crestere continua, astfel incat sa putem veni in intampinarea d-voastra cu o colectie de bloguri foarte atent selectionate, coordonate de bloggeri talentati, muncitori si seriosi, pentru a va face munca mai usoara atunci cand doriti sa va promovati produsele si serviciile!

Drept urmare, asteptam cu interes de la d-voastra, cat mai multe propuneri de promovari produse, servicii, site-uri si blog-uri, campanii, evenimente etc., la adresa de e-mailauto.vital@yahoo.com (pentru promovari colective) sau separat, pe paginile de contact ale blogurilor din club (pentru promovari individuale)!

Nu uitati! Advertorialele Profi sunt scrise de catre bloggerii din Blogger Profi Club!

Tagged: , , ,

Comments: 3

 1. Claudia January 17, 2013 at 9:08 am Reply

  Buna Cristina,
  Am incercat sa iau legatura cu tine pe privat asa ca ti-am trimis un mail zilele trecute.L-ai primit?

 2. Cristina Dragoi January 17, 2013 at 6:39 pm Reply

  Nu, Claudia, nu mi-a parvenit niciun e-mail de la tine! Chiar acum am verificat căsuța poștală! Te rog, scrie-mi din nou pe aceeași adresă de e-mail – crstndragoi@gmail.com
  Aștept e-mail-ul tău, da?

  • Claudia January 17, 2013 at 6:46 pm Reply

   Ti-am retrimis acum mailul. Verifica si in spam!
   Uneori mai intra si acolo mailuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)