Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Călătorie în Țara de Foc

Cui nu-i plac călătoriile?! Cui nu-i place să admire, să socializeze, să viziteze, să simtă altfel pământul pe care calcă, limba vorbită, bucatele gustate, cultura și multe altele, pentru a delecta inima-mintea-spiritul. 🙂

Croaziere, călătorii ad-hoc, tabere, călătorii lungi cu autocarul sau scurte cu avionul, totul face parte dintr-un voiaj bine pus la punct, pe care doritorul l-a solicitat, conturat, așteptat, pregătit cu lux de-amănunte, pentru o vacanță de vis.

 

Eu, una, iubesc călătoria cu mașina, popasurile și căscatul gurii. Îmi plac schimbările: de climă, peisaj, bucate, limbă, cultură, tabieturi, muzică, totul ALTFEL mă fascinează. Da, face parte din completarea unei pasiuni, cea de-a călători.

Pasiunea de-a zbura cu mintea-n tarile calde, de a-mi insoti zborul de muzica, inclinatii culinare, povesti de tot felul, ce sa-mi deschida si mai mult apetitul cultural, pentru a-mi insoti pasii in acel loc, pentru a descoperi alte locuri ce m-ar completa, mi-ar incarca sufletul de frumos si bine.

 

Tara de Foc apartine tuturor visatorilor ce transforma visu-n realitate cu dorinta, jinduirea, pasiunea pentru visare.

 

Daca veti vizita Tara de Foc, nu uitati sa luati cu dumneavotsra ustensilele necesare, auxiliare ce te ajuta sa mentii vie flacara pasiunii si-a calatoriilor.

 

Ustensile ca: bunatatea, curiozitatea, seriozitatea, sinceritatea, prietenia, pasii impreuna.

Cu castile pe cap, rucsacul in spinare, bunavointa si prietenii, haideti la drum! Calatorii fara destinatie precisa, calatorii aducatoare de zambete, calatorii cu prietenii si printre prieteni, ce te-ajuta sa mentii tonusul si sa nu-ti pierzi speranta.

Da, astea sunt calatoriile, drumurile sperantei in bine, frumos si bun!

www.fortunabusiness.ro

Nu incercati sa calatoriti altfel, schimbati destinatia de fiecare data si zambiti, imortalizand prin fotografii momentele. Fie ca fiecare moment sa fie unic, sa aiba amploarea dorita si importanta cuvenita!

Va invit sa calatoriti! Sa calatoriti fara angoase, doar cu speranta si inima buna, sa purtati in suflet patima unei zile, nu fara cusur, ci proaspete si binefacatoare.

Sanatate, iubire, armonie si calatori fara sfarsit!

 

 

 

 

 

 

 

 

July 12, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)