Carolinele adolescenței mele…

friends1O după-amiază liniștită, o plimbare programată, ceva bun de ronțăit…cam asta ar fi trebuit să fie!… În schimb, a intervenit într-un mod plăcut ”tovarășa” mea de caroline din copilărie, adolescență, tinerețe…o plimbare la cel mai apropiat ”furnicar social”, la 60 km distanță de locația cotidiană.

Iureș, plimbare, plimbare cu iureș, ”fete” și copii de-a valma la ”pedalat” alert și-n ”trapul” dorit al pasiunii pentru  frumos! Ce-am remarcat?!…Cât de nehotărâte sunt femeile când VOR asta! În cerc, din colț în colț, în fața vitrinelor impozante, printre testere parfumate, am navigat în căutarea ”fericirii”  ad-hoc și-a determinării prin ALEGERE!…

O seară a fetelor, cu fete și-un cavaler(rătăcit de ”turma” cavaleriei masculine,  bucurându-se de  farmecul feminin)…

Femeia, eterna poveste, a cumpărăturilor și-a  economisirii sau a neînțelegerilor modei și modistelor! Figuri diverse, culori calde, trendy sau nu, petrecând la unison o seară nicidecum aparte, ci ALTFEL. Savurând(nu și consumând…) aromele îmbietoare ale cafelei turcești și columbiene (aromatizate sau nu!), ale ciocolatelor belgiene, concluzionând cu nenumărate condimente exotice sau  probând diferite veșmânte sau  savurând aripioare picante și visând ”apoteotic” la relaxarea ce-o va aduce concediul binemeritat sau  plimbându-și gleznele jucăușe, în ritm nedansant, ”șușotind” degajat ceva tehnologie la urechea frumoasei adolescentine sau imortalizând zâmbete, sclipiri în priviri…

O seară cu zâmbete, o seară plăcută…tocmai prin simplitate, atitudine și dispoziție!

Mulțumim!

Vă recomand din tot sufletul! E minunat să trăiești simplu, fără așteptări spectaculoase, fără intrigi și ”țesături nefinisate”!

Toate bune de pe meleaguri nemțene!

 

P.S. N-am picat pradă consumerismului, suntem adepții simplității în cotidian! Mi-am testat determinarea și am punctat cu fecioră-miu diferența dintre nevoie și dorință.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)