Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Casa din vis…

E frumos să visezi, dar și mai frumos e să visezi cu ochii deschiși, iar visul respectiv să se și îndeplinească!

Cine nu-și dorește un spațiul al său?! Intim, plăcut, decorat după inima sa, un loc unde să uiți de griji și să porți doar amprenta frumosului alimentat cu și mai frumos!

Casa din vis pentru noi, adulții, casa din copac..din perioada copilăriei, frânturi de bine și frumos, în care visam la ce va fi, cum va fi, planificând momente între momente, unice prin trăiri și intensitate.

Cine n-a visat la locșorul său: garsonieră, apartament, casă, propriul spațiu, neinvadat de nimeni decât de buna dispoziție, șansa la a fi acolo unde-ți place!

Visez, nu în fiecare noapte, dar visez…și, de cele mai multe ori, visez și cu ochii deschiși, astfel încât nu prea fac diferența între visul real și cel cu ochii deschiși. Oricum, le combină, ce-i drept, în toată puterea cuvântului și-n toată splendoarea!

Am visat la un  design stiințifico-fantastic al casei, la peisaj rustic, la detalii country chiar, până la cele mai variate și moderne finisaje…depinde de starea în care mă aflam, pentru a desluși și adapta cele plăcute, la modul fizic.

Am visat și încă visez la finisaje de poveste, viu colorate, care-mi încântă inima-mintea-sufletul, determinându-mă să aleg în funcție de acest trio din viața mea, dintr-un cotidian al conjuncturilor.

Visez la casuță din turtă dulce, cu multă glazură, colorată în culorile mele favorite: roșu(iubirea), portocaliul(echilibrul), albastrul(înțelepciune) și movul(empatia). Le combin și obțin spațiul ca-n povești, unde toate miracolele se-ntâmplă și magia e printre noi!

 

E plăcut nu doar să visezi, ci să și completezi visele, adăugând rețetei fericirii, persoane și personaje care să-ți completeze puzzle-ul vieții. Nu persoane la fel, ci continuitori ai ideilor, promovatori ai zâmbetelor și prieteniei.

Casa mea de vcis în locul meu de vis!…cu prietenii de vis, cei dintotdeauna!

Sănătate, iubire, armonie!

Acasă e acolo unde-ți e inima! 🙂

April 5, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)