Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Ceasul bunicului, o amintire de zile mari…

Timpul se scurge și ni se scurge printre degete…E o utopie să crezi că poți fi stăpânul timpului! În schimb, e minunat să știi să-ți împarți timpul și să-l petreci frumos! Relaxarea în cotidian nu e tocmai piesa de rezistență, știm bine! Suntem presați de timp și alegem, de cele mai multe ori, să purtăm ceasuri de mărimi cât mai mari, pentru a vedea și auzi mai bine, ticăind, trecerea nefirească a timpului…Greșit! Știau ce știau bunicii și străbunicii noștri când foloseau ceasurile de buzunar. Trecerea timpului nu era așa frustrantă, iar timpul atât de comprimat!

Mai e puțin și se apropie cu pași repezi sărbătoarea mea preferată: Crăciunul. Fiecare-și pune o dorință și-i scrie Moșului, rugându-l să fie cât mai darnic…Soțul meu, iubitor de ceasuri, își dorește unul dintre elegantele ceasuri fossil. Să fie diferit, să aibă mecanismul dorit(mecanic) și-un design unic.ceas-fossil-ceramic-ce1036-157699 (1)

Plimbările ”dezinteresate” sunt din ce în ce mai dese, iar poveștile interminabile cu și despre orologii, deja m-au copleșit. Magazinele de ceasuri ne întâmpină cu noi și noi oferte, dar niciuna nu l-a impresionat, niciun orologiu nu i-a plăcut atît de mult, concluzionând că ofertele online sunt cheia unei mai bune gestionări a situației. Am văzut, ales, testat, simțit, auzit, tot felul de ceasuri – de la ceasuri Casio la ceasuri Fossil, Omega, Longines, etc. ..si nimic! Am obosit fizic și psihic de-atâta rutină și neconcludență, lipsă de claritate, astfel încât am decis să lăsăm magazinele fizice și să dăm o raită virtual și pe magazinele online. Am ales mai multe magazine online de ceasuri, printre care și watchshop.ro; un site pentru iubitorii de ceasuri; un site adresat celor ce cred că pot deveni cunoscătorii timpului și dozării acestuia.  un site al eleganței, unde ticăiturile nu se aud, dar se simt în toată splendoarea lor și-a mecanismului. 🙂

”… – Mami, mami, vreau și eu un ceas de pe site-ul vostru, unde vă uitați voi. Te rog, mami!” spuse T. fascinat.

Uite așa,  sunt doi din familie împătimiți și îndrăgostiți de ceasuri.

Așchia nu sare departe de copac, nu?!:)

” – Moșule, moșule, cu ce ne răsfeți anul acesta?! Am fost cuminți!”   :)…

Sănătate, iubire, armonie și împlinirea dorințelor…cu ceasurile! 🙂

 

 

 

logo-xmas2014

December 11, 2014 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)