Clubul de lectură și puterea exemplului

P1020484P1020485P1020487P1020489P1020495P1020500P1020503E vacanță, e Club de lectură, e biblio-vacanță, e antrenament pentru minte, inimă și suflet, e echipa, ”gașca” Clubului de lectură.

Astăzi, 24.07.2013, ca-n fiecare zi de miercuri, așa cum ne-am obișnuit, ne-am reîntâlnit… ”gașca” celor de la  Clubul de lectură pentru copii: Antonio, Cristian, Gabi, Riccardo, Robert, Sara, Teo și Tudor.

Ne-am organizat meticulos și-am început lucrul la ”arborele genealogic”, continuând cu scrierea unei  invitații la un eveniment important din viața noastră. Ne-am delectat cu câteva teste amuzante de cunoaștere și autocunoaștere, având la bază jocul. Am ales dintre multe bilețele,  ”călătorind în timp, pe tărâmurile poveștilor, legendelor, istoriilor, pornind de la cuvintele trase la ”sorți”; imaginația a purces la drum”, ne-am completat, am continuat și-am ”ales” și ”răstălmăcit” morale și pilde ale celor istorisite. Am citit câteva snoave în pilde și-am completat și analizat istoria după bunul nostru plac: haios, la obiect și fără ranchiună. Totul s-a desfășurat sub semnul prieteniei și-a PUTERII EXEMPLULUI.

Armonie, cunoaștere, creativitate, prietenie, acesta e Clubul nostru de lectură!

Vă invităm la lectură, dragii noștri!

O seară minunată!

 

 

 

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments: 2

  1. Andreea July 25, 2013 at 9:37 am Reply

    Felicitări pentru inițiativă! Mă bucur când văd oameni care promovează lectura în rândul copiilor. Trebuie să înțeleagă cât de valoroase sunt cărțile!

    • crstndragoi July 27, 2013 at 4:09 am Reply

      Mulțumesc mult, Andreea! Iubesc cărțile, am deprins asta de la mama, care la rândul ei le-a iubit enorm(Dumnezeu s-o odihnească-n pace!), ne-a arătat drumul cărții, șirul poveștilor, istoriilor! A făcut-o cu calm, răbdare, dăruire și pasiune! Ne-a transmis emoțiile ei(surorii mele și mie), acum, la rândul meu, transmit mai departe iubirea pentru lectură!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)