Confort fizic, psihic și moral

Cred că ați auzit destul de des sintagma: ”Dacă dormi bine, te trezești minunat!”

Asta am căutat în ultimii ani, ergonomie, produse care să ne asigure confortul pe temen lung, produse calitative și testate, bineînțeles.

Când vine vorba de saltele, paturi, mobile ce-ți asigură confortul, nu-ți iau aerul, creează ideea de spațiu, ne lasă să privim și-n adâncime și-n înălțime fără regrete sau strângeri în spate. Ce să mai spunem de mobilierul pentru copii! Acesta ar trebui să aibă nu doar confort fizic, ci și moral, să-l determine să aleagă biroul..pentru a crea, patul…pentru a citi și a dormi fără coșmaruri, dulapurile unde găsești tot ce nu arunci, ci așezi…pentru a găsi în timp util totul…

Nu-i simplu să alegi mobilierul potrivit ție, gust, calitate, ergonomie și acel ceva ce te-ndeamnă să-l achiziționezi. Prea multe condiții, nu?! Motivant sau stresant, agasant?! Ambele, dar alegerile trebuie făcute!

logo elvila

Cum le facem, în funcție de care criterii? Care au prioritate?!

Bineînțeles, Internetul e salvarea noastră. Ne oferă oportunitatea alegerilor corecte, o facem din prorpiul nostru cămin, deci, confort, alegem fără stres și temeri dintre cele multe site-uri specializate. Aici, atenție! Să nu ne bulversăm când vine vorba de atâta varietate! Dar, dacă știi ce vrei, te strecori și alegi dintre cele multe, piesa, piesele potrivite 🙂

 

În cazul de față, am ales magazinul Elvila, mai întâi la nivel de mediu online, după care fizic, tactilul fiind piesa de rezistență în alegerile cât mai corecte, în privința mobilierului.

Urma să alegem un mobilier pentru dormitor și altul pentru camera copiilor. Am ales pentru dormitor ceva vesel care să ne atragă seară de seară și să ne creeze nu doar confortul, ci și să ne transmită mesajul ”Bine-ați venit la somn!”. Mobilierul pentru copii, la fel, vesel, colorat, minimalist și mai puțin încărcat, dar practic.

showImage

Am făcut alegerea online, după care fizic, ne-am deplasat și-am testat calitatea și ”poza” mobilierului ales.

Da, am făcut alegerea justă!

Sănătate, iubire, armonie și ergonomie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)