Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Crăciunițele și poveștile de seară

Viața de zi cu zi nu-i o pasiune, nicio patimă de nedeslușit pentru nimeni. În schimb, viața trăită-n sărbătoare face diferența!

Cum trăiesc persoanele care fac diferența între zi și noapte, culorile stridente și cele apăsătoare, cuvintele dulci și cele neamețitoare?!…

Cum îndepărtează o femeie stresul cotidian, cum îndepărtează un bărbat stresul mușchilor încordați?!

Programând o ședință de masaj, achiziționând lenjerie intimă sau lenjerie, în general?!…sau programând discret o ședință la psihoterapeut?!

Eu, una, cred că fiecare are dreptul și șansa să aleagă, în funcție de preferințe… unii și unele aleg peste 900 de modele de lenjerie intimă de pe site-uri specializate, frumos colorate, asortate și antrenante, alții sau altele își propun mese copioase alături de persoane locvace, care să-i facă să uite…Pentru puțin timp, aplanează stări defectuoase, parcurgând pași în grabă, fără efect pe termen lung; în schimb, pe termen lung, parcurg în timp util, cu pași cadențați, stări defectuoase cu antrenamente sensibile și disciplinate.

logo-craciun

E plăcut să te arunci în vâltoare când simți căldura apei că-ți arde și înfioară  pielea! E plăcut să stabilești liste și detalii care-ți umplu viața de bucurii, nu de stres, care-ți dau sentimente și trăiri magice!

E minunat la vreme de seară, după ce-ai ales poveștile-ți cu sau fără culori sau muzică, să renunți la tot, stresul nemaifiind o ”codiță”, ci doar o urmă, o dâră-n noapte!

Se apropie Crăciunul, sărbătoarea miracolelor și magiei, tu cum trăiești feeria, tu cum primești miracolele?!

 

Ce alegeri faci?!

Așa cum am spus, viața de zi cu zi nu-i nici pasiune, nici patimă, nici defătare, e binecuvântare, zâmbete, cuvinte alese și starea de bine! Tu ce-ai ales?!

 

Masaje, zambete, psihoterapeuți, lenjerii colorate și amețitoare, plimbări sub cerul clar?! Ai ales pe termen scurt sau lung?! Ai văzut ceea ce-ai ales sau ți-au ghidat alegerile?!

 

Orice ai ales, ai făcut bine dac-ai ales cu inima și sufletul!

 

Sănătate, iubire, armonie și alegeri neinfluențate!

 

 

 

December 15, 2014 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)