Crăciunul, Anul Nou…sărbători cu dragoste…

crac  Iubim mai mult de Crăciun, suntem mai buni de Crăciun, suntem diferiți de Crăciun, avem revelații …de Crăciun…?!…

Iubesc Crăciunul, iubesc spiritul Crăciunului, …iubesc filmele de Crăciun, iubesc pe Frank Sinatra, Dean Martin cu ”White Christmas”…dar iubesc sinceritatea din priviri, bunătatea și filantropia dincolo de aceste sărbători…după și înaintea Crăciunului.

Aștept Crăciunul pentru o vorbă bună, aștept Crăciunul pentru o ciocolată fierbinte în compania unui vechi prieten, aștept Crăciunul pentru a zâmbi celor pe care-i întâlnesc pe stradă!Nu închei anul, planificându-l pe cel care vine, cu mai mult elan, ci iau viața  ca atare, zâmbind, rostind cu blândețe, învățând și trăind imprevizibil!

Știu, veți spune că pentru a reuși trebuie să programezi,  un management al timpului  mai bun, însă, pentru a reuși, știu că trebuie să fiu eu însămi,  nu aliniindu-mă la startul celorlalți, ci la startul meu!

Să fii bun, să dăruiești DIN INIMĂ, să zâmbești, să înțelegi din priviri!

Iubesc în adevăratul sens al cuvântului și sunt mândră că știu s-o fac în felul meu, aducând zâmbetul pe fețele frumoase – mai tinere sau mai puțin tinere – ale celor din jurul meu!…crac2

Iubesc încurajarea și spiritul de echipă, puterea exemplului, puterea perseverenței, exemplificate  de  puștiul nostru de aproximativ 8 ani. A fost printre puținii deschiși pentru puterea exemplului, mulți dintre adulții noștri negând această forță, considerând-o un joc copilăresc, nimic mai mult!

Iubesc copilăria, anii copilăriei, iubesc spiritul copilăresc din fiecare adult ce mai păstrează urme ale copilăriei…e mirific să fii nostalgic, melancolic, copilăros chiar, …nicidecum  nu sunt semne de slăbiciune, ci semne ale emoționalului, atât de important în viețile noastre…

Credeți că nu iubesc darurile?! Le iubesc, dar pe cele cu suflet, amintiri în timp, diamante în cununa timpului.

Iubesc că n-am uitat să trăiesc, în ciuda greutăților, grijilor, care  – Slavă Domnului! – nu m-au poticnit, ci m-au făcut să văd mai departe!…..

images (6)

La mulți ani fericiți!

1 comment

  1. O Oană December 28, 2012 at 4:11 pm Reply

    Nici eu nu aștept Crăciunul ca să mă bucur de unele lucruri, nu cred că există o perioadă specială din an pentru asta. Dar totuși, e ceva în aer care mă face să mă simt mai relaxată și să le gust pe toate din plin. Poate pentru că e vacanță 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)