Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Crăciunul, inima și veriga…

Cine nu iubește Crăciunul, atmosfera incendiară din sufletele, inimile și mințile noastre?! Toate și toți la unison! Cine nu-ș iubește pe Moș Crăciun?!…Cine nu iubește darurile?!…Cine nu iubește momentul în sine?!…Cine nu iubește pasiunea, entuziasmul, simplitatea gestului?!…A dărui este echivalentul dictonului ”Iubesc pentru că iubesc!”..la fel, dăruiesc pentru că-mi place savurarea momentului…în sine!… Asta-i senzația Crăciunului și mi-ar plăcea s-avem Crăciunul în fiecare zi, să fim ca-n perioada Crăciunului – mai senini, mai atenți, mai răbdători, mai virtuoși!

 

Nu mai e mult timp și va fi Crăciunul, frumos luminat, cu daruri și bogății în suflet, cu pungi sclipitoare, stele satinate, iz de brad și aromă de măr și scorțișoară, pe fondul luminițelor discrete ce ne luminează noaptea de Ajun, ce luminează din plin noaptea Moșului, care ne-ncetat, surâzător și grăbit strecoară bunătăți pe horn sau sub brad…

Crăciunul înseamnă dăruire, zâmbet, frumusețe, prietenie, sentimente, emoții și liniște!

De ceva timp am găsit un site care pune la dispoziția noastră, a clienților, multe delicii, care-ți atrag privirea și-ți fac inima să tresară de bucurie! Eleganță, stil, curtoazie, fler și bună dispoziție! Împlinirea dorințelor, produse pe toate gusturile, pentru ambele sexe, indiferent de vârstă, aptitudini, preferințe flexibile. Magazinul Borealy.ro, așa cum sugerează ”insinuant” și denumirea magazinului online,  are clasă, varietate și candoare!

De la bijuterii, la cutii, un luxuriant inconfundabil  și arome îmbietoare de peste mări și țări ce te-mbie spre o altă destinație…vise și dorințe de nestăvilit!…

cadouri-craciun-4705

 

Vintage, clasic, modern, stilurile ne spun istorii, produsele ne împărtășesc și ne fac cu ochiul, dorindu-se și dorindu-le achiziționate în număr cât mai mare, impresionante prin calitate, personalizare, stil și eleganță.

Confuzia, nehotărârea nu sunt caracteristici ce-mi aparțin, dar de data asta, am rămas mută în fața valului de alegeri, varietății produselor acestui minunat și aparte magazin online.

Cum spuneam: Crăciunul înseamnă dăruire și bucurie, familie, unison, atingerea inimii, prin mai mult sau mai puținul dăruit…un zâmbet, o floare, o ciocolată, o îmbrățișare…

…Toată lumea dăruiește bijuterii…eu, una, nu vreau asta pentru cei dragi…bijuterii iși aleg singuri, în funcție de gusturi și altele…În schimb, cadoul de Crăciun, dintotdeauna, l-am ales ca pentru această sărbătoare, conținând produse ce provoacă, stârnesc amintiri duc la țesut istorii, iscodesc trecutul, aliniază familia în prezent și-ncropesc cu zâmbetul pe buze viitorul.

Crăciunul înseamnă familie, a întoarce privirea, capul și a îmbrățișa în stânga și-n dreapta, de la cel tânăr la cel vârstnic, a dărui, a primi din semeția Crăciunului, căldura acestuia, sclipirea fulgilor de nea, căldura din incinta căminului, aromele îmbietoare și culoarea dragostei.

…Dulcele rafinat al ciocolatei, tăria whisky-ului, mireasma cafelei proaspăt măcinate, suplețe ceaiurilor,  finețea cozonacului  bine crescut, magia Crăciunului într-un cufăr vintage ce-ți taie respirația, sculptat cu acuratețe, răbdare și eleganță.

”O dovadă de netăgăduit a rafinamentului suprem, într-un cadou luxuriant, unic şi adresat celor mai redutabili gentlemani! Un impozant whisky de colecţie, ceaiul care a impresionat regii Franţei şi tradiţionalul cozonac românesc, expresia calităţii desăvârşite într-un cadou de valoare incontestabilă!”

Un cadou pe măsura celor mai rafinate gusturi, opulent prin valoare, elegant prin prezentare, unic prin virtuţile whisky-ului Jack Daniel’s Single Barrel şi inestimabil prin însuşirea de a fi dăruit din toată inima celor mai preţioase persoane!

Rafinament, luxul ce nu sfidează, ci îmbie, cadouri unice ”prin însuşirea de a fi dăruite din toată inima celor mai preţioase persoane!”

 

Crăciun minunat, dragii mei, alături de cei dragi!

 

Sănătate, iubire, armonie!

borealy2

borealy1

 

 

 

November 28, 2013 This post was written by Categories: Cursuri Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)