Cum ai promova SuperBlog, daca ai fi partener media?

Presupunând că aș lucra în presă, în colaborare sau pentru unul dintre partenerii  media ai competiției SUPERBLOG 2012, mi-ar plăcea ca înaintea competiției în sine, să-i cunosc pe cei care participă la concurs. Da, știu, veți spune că sunt mulți, iar timpul nu e de partea nimănui…și totuși… asta aș face!

Aș dori să cunosc aceste ființe umane, care timp de 2  luni  de zile au fost o inimă, un cuget, o simțire, la unison toți, prin măiestria și ”mânuirea” peniței, a pixului, a creionului, a ”cărbunelui”, prin puterea cuvântului!…Au creat și conturat nu  doar articole,  advertoriale, ci frânturi de viață, raze de lumină, sclipiri și  lumini incandescente…

Sunt adepta acceptării umanului, îmi place să văd ființa, ulterior competiția…sau merg pe firul împletit – ființa umană+concursul și spirirtul competitiv!

logouri_parteneri_media_SB2012Toți partenerii media sunt ”Jos pălăria!” Fiecare punct de vedere are locul său în această competiție, nu mă îndoiesc de munca depusă pentru a promova această  ”saga”  a bloggerilor  și-a scrierilor lor, a competiției în sine.

Dac-ar fi s-aleg un partener media ca și colaborator, aș face-o  în funcție de activitățile, pasiunile mele, ambient potrivit caracterului și temperamentului meu, drept urmare ar fi www.prwave.ro, www.121.ro

Le-aș propune mai multă concentrare pe bloggeri, nu numai pe SUPERBLOG. Acest concurs  a ajuns aici, a avut continuitate datorită concurenților, care au demonstrat că merită aceasta.

PRwave(www.prwave.ro) – website dedicat în totalitate imaginii, comunicării și relațiilor publice pentru afaceri;  acest website  are  are ca principal scop( utilitate, activitate)  comunicarea…În acest interval de timp, perioada concursului SUPERBLOG, aș  lua legătura cu bloggerii, cu fiecare în parte, aș trece cu-adevărat la stadiul de comunicare, nu numai  comunicarea cu beneficii, ci atitudine, individualitate, personalizare, aducând un nou look bloggerilor-creativitatea din spatele peniței, să nu uităm că sunt bloggeri care participă an de an la acest concurs, dorindu-ne ca acest fapt să aibă o însemnătate aparte, fac deja parte din echipa SUPERRBLOG. Aș continua legătura cu aceștia, imagine, comunicare, colaborări, dincolo de sfera concursului. Ar fi  ”ucenicii” creativi care aduc un altfel de plus valoare, în altă manieră decât profesioniștii PR, care dețin controlul emoțiilor…  bloggerii aduc trăirile și emoțiile lor în ale scrierii, un nou, care prinde   la piață, uneori saturată de atât PR  profesionist.  Iubim stângăciile inteligente(cognitiv, emoțional), care ne reamintesc că suntem umani, că stabilim legături, că formăm nuclee.

121.ro(www.121.ro) – Îmi place această atitudine a site-ului – femei inteligente, comunitatea femeilor senzaționale.

Sunt multe, foarte multe bloggerițe  care scriu minunat și pot scrie superb pe un site de acest calibru. Aș da Cezarului ce-i al Cezarului, rugându-le să scrie articole care să se plieze pe profilul site-ului. SuperBlog e un concurs care an de an, de câțiva ani, timp de 2 luni, antrenează, fortifică, șicanează, leagă, epuizează participanți, parteneri, sponsori…, dar care ulterior, parcă n-ar fi existat vreodată. Aș crea o continuitate a creativității  și pe acest site.

Tot respectul și  bloggerilor, ocupanților locului I SUPERBLOG – Robintel.ro(www.robintel.ro), Obisnuit.ro(www.obisnuit.eu), MoneyWatch.ro(www.moneywatch.ro), ArenaIT.net(www.arenait.net) – care-au continuat activitatea lor dincolo de pasiune; da, un bun exemplu, prin puterea perseverenței!

Încântată de pașii ,vocile  și subiectele celor de la radiolynx.ro, care  au păstrat ambientul și spiritul  de competiție, prin armonizarea activităților din emisiunile dumnealor.

Felicitări tuturor partenerilor care-au fost alături de SUPERBLOG, ca inițiativă, spirit și continuitate – Trilulilu(www.trilulilu.ro), Connect(www.connect.ro), PHOTO Magazine(www.photomagazine.ro), JurnalLifeStyle.ro (www.jurnallifestyle.ro)

Revin, dac-aș fi un colaborator, aș purta spiritul SuperBlog-ului dincolo de competiție, totul în slujba creativității și imaginației de bun augur nouă tuturor, ca și colectivitate, sursă de bine și frumos pentru viața de zi cu zi.

Frumosul e promovat zi de zi, prin noi, cu ajutorul nostru, al umanității!

Competiția naște nu numai învingători și învinși, ci creează legături, oportunități și echipe! Unde-s mulți puterea crește! Ideea de unitate ar fi grozavă de adus în prim plan de partenerii SuperBlog!

Abilitățile, valoarea, se pot descoperi, șlefui, aprofunda, promova, cu ajutor, în echipă, prin stimuli emoționali, cognitivi, sociali, educativi și educaționali!

Vă mulțumesc pentru privilegiul avut, de-a interacționa, de a-mi face noi prieteni, de a-mi îmbogăți viața cu noi idei, de a-mi exersa calitatea de OM și omenie!

Aceste idei au fost formulate cu respect și emoții pentru SUPERBLOG 2012!

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)