Cum arată viitorul unităților de stocare?

Bine ați venit la Centrul de Recreere   ”Carpe Diem”.

Oferta noastră este flexibilă, în funcție de memoria dumneavoastră disponibilă, circumvoluțiuni și neuroni. Vom face câteva teste care vor confirma sau infirma calitatea vieții dumneavoastră, raportul, aportul și simțurile la intern și extern…apoi, vom proceda, pentru stocarea definitivă și irevocabilă! Cum doriți să vă afișăm: retinal sau sublingual?…  Sub ce formă veți păstra, stoca toate aceste date?! HDD-uri sau memory stick?…sau scanere virtuale care înmagazinează și stochează unitățile inspirative…?

…Clipesc speriată, privesc în jur mirată, neștiind să disting între realitate și fantezie…unde sunt și ce fac? stochez sau înmagazinez?!…sunt eu sau un soft?…unde mă aflu?

A fost un flash, de fapt, o frântură între fantastic și real,  o consecință a calculelor informatice care secondează viața, cotidianul.

Revenim în viitorul nu foarte îndepărtat, dar diferit!…

Anul  2017, un an al transformărilor informatice…

Sunt o romantică, o iubitoare a clasicului, dar și a practicului… vreau, dar  știu să și văd dincolo de ”plasa de sârmă” a cumulului numit viață!  Îmi plac amintirile, ale mele – individuale,  colective, instantaneele.  dar imi doresc de fiecare dată ca aceste amintiri să le imortalizez, pentru plăcerea  emoțională viitoare.

Multe, multe albume foto, care mi se perindă prin fața ochilor, atât pe hârtie, cât și  pe memory stick…e palpabilul  în forță și la loc de cinste. Prea multe, prea puțin spațiu, memorie proprie, insuficientă, păreri pro și contra noilor invenții și evoluției de la o zi la alta!

…Partea feminină din nou în dilemă – posibilitatea stocării variate, în funcție de… ce-nseamnă să fii loial, perseverent, dar neinspirat…abordare diferit în timp și spațiu…

Consultându-ne, mi s-a reamintit de posibilitatea alegerii la fața locului, în funcție de atribuții și discernământ, dar loco.

Am ales un magazin online, pentru a vedea cât mai multe tipuri de device-uri și servicii de stocare  a datelor.

Azi, aleg cu plăcere un magazin online, care afișează tot  mai multe device-uri și servicii de stocare în trend. Sunt nedumerită și confuză, neștiind intre cine și cine să aleg, astfel încât am studiat  și analizat  pe-ndelete ofertele și promoțiile din incinta magazinului Azerty. Evoluția face diferența?!  Trebuie să mă concentrez și să fac alegerea optimă la nivel informatic și ca spațiu virtual salvat, HDD-urile, memory stick-urile sau alte modalități futuriste pentru stocare.

Aș alege memory stick-urile, ca și continuitate în a stoca virtual din viața de zi cu zi…sau aș alege  o periferică care s-a dezvoltat așa cum nu se aștepta nimeni…stocare virtuală prin intermediul continuității afișate și-a hologramelor. în detrimentul ofertelor HDD extern,  vechile generații…

Așa cum vă spuneam, sunt o romantică incurabilă care e încă adepta printatului, a stocării pe memory stick,  CD, DVD, dar accept orice formă simplă, iscusită, trecută de promovare/marketing  și câteva exponate a zilei de mâine,  a evoluției progresive, care vor asigura  ”o viață lungă” ”produsului ” comun.

Tehnologia e un  virtuoz al sentimentului de bine,  cunoaștere, ce va fi să vină în conduita rutinată a  a vieții informatice și informaționale…

Acest articol a fost scris cu pasiune pentru SUPERBLOG2012!

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)