Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Cumpăr argint

safe_imageAstăzi suntem mai triști și mai veseli, admitem cele două fețe ale situațiilor …vindem, cumpărăm, consumăm și-o luăm de la capăt!

O lume a shopping-ului  cotidian, ce ne ”mestecă” într-un mod ingenios mințile! O lume a cumpărăturilor diverse, ce ne menține în ritmul cotidian și alert…

Goana prin magazine mă consumă fizic și psihic, dar redevin eu însămi când cumpăr argint:  monede,  accesorii pentru mine (inele, brățari ) și accesorii pentru soț (tabachere).

Sunt o Cleopatră modernă, care-și accesoriază  extremitățile cu metalul preferat – argintul.

În fiecare săptămână cufărul  devine din ce în ce mai greu… Dacă la un moment dat cumpăram lunar, astăzi, am descoperit o altă metodă, în  alt loc, de unde pot achiziționa aceste bijuterii, accesorii din argint,  obiecte diverse, variate, la un preț mai mic și modele ce-ți rămân la suflet. Am decis chiar să-mi completez colecția săptămânal, prin intermediul caselor de amanet.  E sigur, legal, simplu și mai ieftin.

Casele de amanet pun la dispoziția cumpărătorilor accesorii de tot felul și la un preț ce-ți saltă inima…tot să faci ”investiții”  del genere.

Cumpărăm argint, vindem argint, comercializăm produse pentru conturarea și ”stilizarea” omului, milităm pentru desprinderea de cotidianul anost, umplerea acestuia cu  palpabilul –  obiecte, bijuterii, accesorii…relevante în existența noastră cotidiană, contribuind la evolutie,  evaluare, progres, cunoaștere, prosperitate.

De ce argintul? De ce cumpăr argint? Pentru istoria fără precedent, pentru o întreagă civilizație ce i-a purtat pașii în istorie, pentru informațiile prețioase ajunse la mine, pentru legende și povești;  argintul – un liant între ieri și azi…

Argintul este un metal comercializat din civilizațiile antice, care, spre deosebire de aur, este foarte rar găsit în stare naturală. Puțini știu, că atunci când a apărut pentru prima dată, în Egipt, a fost mult mai valoros decât aurul.  Argintul, alături de aur, platină, iridiu, paladiu, face parte din clasa metalelor prețioase.  Este utilizat ca accesorii-bijuterii, în electrotehnică, electronică, în medicină.  Deci, cumpărați argint!

Sunt și rămân o sentimentală, iubitoare de argint, de istorie, de clasa acestui metal cu varii întrebuințări, apreciat dintotdeauna.

Deci, investiți, cumpărând argint!new-logo-ags

March 12, 2013 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)