Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Dar unde sănătate nu e, nimic nu e!

Mai mult ca de-obicei, azi, am stat și-am cugetat asupra sănătății fizice și psihice…nu că n-aș face-o des, dar azi, am făcut-o mai mult, comparativ cu ieri. 🙂

Ce fac pentru a-mi menține sănătatea fizică și psihico-morală?! Mai nimic, din păcate, dimpotrivă!…:) Îmi pierd controlul tot  mai des, iar stresului i-am dat voie să-și închirieze spațiu definitiv la mine-acasă; uit să fac mișcare, deși îmi propun zilnic, ba mă ambiționez să planific, fac și-un program scris, dar…

Urmărind, rememorând, realizez că viața normală nu mai e un lait-motiv, ci un lux…:)

Astfel, începând de azi, jos cu stresul, gata cu lâncezeala și cu toate pânzele sus, înainte!

Hrana noastră cea de toate zilele adecvată unui proces simplu, sănătos și revigorant fizic, psihico-moral și spiritual.

Nu doresc să dețin controlul, dar să-mi asigur confortul fizic și psihico-moral, ceea ce-i foarte greu în ziua de azi, dar nu imposibil.

Cum nu aud bine și nu fac din asta o tragedie, dimpotrivă, am căutat să recuperez, să completez pe altă parte. De exemplu, ochii sunt cei care sunt foarte bine, văd ca pisica-n noapte, doar că-mi obosesc repede 🙂 Pentru confortul meu și starea extraordinară, am apelat la continuitate, completare și plăcut, recurgând la lentilele săptămânale, fără dioptrii, pentru o vedere clară, în cazul oboselii maxime.

Ușor, ușor, am învățat să le folosesc, să le întrețin, astăzi, fiind o cunoscătoare în domeniu.

lentile-de-contact-colorate-lensa-logo

Tocmai pentru asta, am ales soluția oftalmologica de 300 ml, Biotrue 300ml, care aisgură dezinfectarea completă a ochilor sănătoși. Această soluție hidratează lentilele de contact în așa manieră, astfel încât și ochii se simt hidratați.

Acest magazin online, lensa.ro, este de mare ajutor celor care au nevoie de lentile de contact. Profesionalismul este punctul forte al magazinului lensa.ro. Produse super, promptitudine și seriozitate.

Pentru asta, vă punem la dispoziție datele lor de contact și nr. Telefon Lensa.ro.

 

 

 

 

February 5, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)