Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Designerii fac diferența…

Munca în echipă și calitatea celui/celor care formează echipa, nu?

Dintotdeauna etalonul calității a fost dat de reguli și mai puțin de principii, astăzi, în schimb, mă gândesc cu ardoare la principii, disciplină interioară, pasiune, cutezanță și inimă deschisă. Asta e imaginea echipei și  ”viziunea” calității componenților acesteia.

”Se caută un designer web!”

web image

Best Web Image își completează echipa cu un iubitor de grafică web(webdesign si webdevelopment), un promovator și prieten al proiectelor de grafică web  strong din mediul online și nu numai.

Creativitate, comunicare eficientă, atenție, responsabilitate în  respectarea deadline-urilor. E simplu să fii creativ și subtil în a-ți promova talentul, expresivitatea în domeniu, mereu dornic să îmbunătățescă și să se dezvolte personal și profesional, să-și însușească, dar să și împărtășească cu succes, dar, în același timp, să nu fii printre cei mulți din domeniul tău, ci ALTFEL printre ei?!

Asta e doleanța echipei. Cineva dispus să împartă bune și foarte bune, ”eșecuri” care duc la soluții variate, multiple, unice, ALTFEL,  nu la discuții și disensiuni, atitudine care face diferența, deadline-uri capabile să motiveze și să promoveze alte și alte proiecte de aliniat, care să aducă plus valoare, amprenta în mediul online.

Experiență, profesionalism, proactivitate, echipă pe cinste!

Creștem împreună pe baza a ceea ce suntem și reprezentăm! Proiecte interesante  care-și așteaptă echipa. Echipă unită prin altruism, profesionalism, creativitate, bun gust și eficiență!

Dacă ai atitudine și faci diferența între culori, vezi nuanțele, ”auzi, vezi, simți, guști și miroși”  ALTFEL, dorind mereu mai mult, dar mai bine,  Best Web Image  e locul potrivit!

Attention, bonding and communication!

Dacă te regăsești printre cele evidențiate anterior, poți aplica trimițând CV și Portofoliu la creativ@bestwebimage.ro. Mai multe detalii pe www.bestwebimage.ro/designer

 

 

 

 

 

 

February 4, 2014 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)