Introspectie
Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Dincolo de vizor…

Introspectie?!…cred c-o facem zilnic, fiind timorați de mulți factori externi…care, din păcate, ne bulversează cotidianul…

Introspecția și vizorul societății fac diferența?! 🙂

Introspecția fără vizorul societății, cum ar fi?! Abordarea naturală a introspectiei fara prejudecățile vizorului social…impus, voit sau nu, de societatea în care ne plimbăm pașii, zilnic…

Un concept emoțional fără false pudori, fără contexte emoționale, aparent inofensive, dar, din păcate, distructive, fără motivații nesusținute; un concept emoțional de bun augur, introspectiv calitativ, fără repercusiuni negative, ci doar contexte pozitive, aducătoare de lumină și soluții.

Viața, prietenii, contextul profesional, toate acestea, coroborate, pot duce la o introspecție benefică, la deschideri de drumuri și oportunități benefice, nu la conjuncturi distructive.

E simplu să privești prin vizorul cotidianului și să faci diferența!

Să privești în interiorul tău și să faci saltul necesar, pentru a te ridica…deasupra cotidianului camuflat… să trăiești simplu, pentru tine, nu pentru cei din jur, fără frustrările adunate de-a lungul timpului, din cauza societății.

”Camerele de supraveghere” din interiorul inimii, minții și sufletului, mai mult sau mai puțin cenzurate, dar mai ”atente” ca niciodată!…

Ce-ți poți dori mai mult?! Supraveghere benefică, atât de necesară pentru a împărți și solidariza cu interiorul nostru, de multe ori firav și fără ”cuvinte”. A solidariza cu exteriorul, în avantajul și conturarea unui viitor de bun augur pentru toți.

…Greu de parcurs sau nu?!

Conectat la ”tine” non-stop,  fără întrerupere, menținând confortul cotidian, neștirbindu-ți cu nimic ambientul.

E necesar să încerci pentru a verifica și să verifici pentru a încerca!

…un deviz liniar pentru un sistem bine pus la punct, palpabil pentru ”privitori” și nu numai…

Interior, exterior, cu sau fara sisteme de supraveghere, dar cu ”garda sus”! Pregătiți pentru ”introspecție” și pentru ”inspecția” unui cotidian combinat.

Sănătate, atenție, detașare, armonie și împliniri!

September 1, 2015 This post was written by Categories: COMUNICARE SI NU NUMAI... Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
Introspectie
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)