Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

DJ-ul din spatele cortinei

Mereu i-a placut muzica! S-o cante, s-o compuna, s-o asculte, faceam parte integranta din viata ei.

Muzica era viata ei, viata ei era muzica!

Nimeni n-a stiut la inceput care-i este pasiunea…doar citea si scria, scria si citea, totul pe fond muzical, bineinteles.

Ai fi crezut ca-i placea doar sa scrie, nicidecum ca totul completa si se completa prin muzica.

 

Pacat, in schimb, ca viata i-a refuzat un lucru: usor, usor, a surzit-o, muzica fiind, in cele din urma, simtire, nu doar ascultare…nu surzise complet, dar noroc cu celelalte simturi, ascutite la maxim. Vedea muzica, prin salturi si completari colorate ale instrumentelor si notelor muzicale, pipaia notele muzicale si gama, mirosea muzica si parfumul acesteia, gusta din placerea zilnica a refrenelor intonate si sorbite cu nesat, inghititura cu inghititura, din cupa magica a muzicii si stihurilor vazute, nemaivazute si nemaiauzite.

Cu cat surzea mai mult, cu atat vraja muzicii si-a scrisului o cuprindeau, purtand-o intr-o lume aparte, dincolo de nori, dincolo de Soarele, ce stralucea cu frenezie, prevestind minunea ce avea sa aiba loc.

Da, nimeni nu stia ca avea sa urmeze firescul cel mai nefiresc: stihuri nemaiauzite intr-un tril al unui DJ surd, o muzica suava, plina de emotii, completand viata pe pamant.

O muzica de dor, plina de parfumul tineretii, zambetelor si pasiunii pentru bine, frumos si bun, un dar oferit celor din jur, un liant muzica-om, prin care sa-ntelegem ca muzica e arta si stiinta, ca muzica e transmiterea unui mesaj binevoitor.

Muzica sufletului, purtata pe aripile curcubeului, intr-o zi torida de vara, prin intermediul unei ploi soptite…

Ploaia de vara ce-mi mistuie sufletul, prin acordurile ei vrajite, o muzica si-o muza pentru noi toti, care prin acordurile ei imi trasmite simplitatea unui fapt sau lucru, de care sa ne bucuram mai mult.

logo_b

Natura in acord cu omul, acorduri fine ce-mi trec dincolo de timpanele turtite, ajungandu-mi direct la inima-mi marita de emotii…

Sanatate, iubire si muzica!

 

 

 

 

 

 

July 12, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)