Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Emigrant la tine acasă…

Se apropie Crăciunul, simt și resimt cu emoții această sărbătoare unică. De două săptămâni, cu mic, cu mare, ne bucurăm de starea de bine și emoțiile date de acest moment. Crăciunul e prilej de bucurie, unitate și armonie! E nașterea domnului Isus Hristos, e alb și încântare! Am cântat colinde și cântece de Crăciun, ne-am delectat confecționând decorațiuni pentru brăduț și casă.  Și mai mult, în jurul nostru aromele își dădeau ghes: de la scorțioșoară, măr copt, citrice puse la uscat pe calorifere, imbiindu-ne la povești și cantec…

De ce această introducere?!…Pentru că face referire la ACASĂ!

Suntem români oriunde..veți spune, dragii mei!Doar că acasă sună diferit pe meleagurile noastre, respirând aerul nostru, urmărind mișcările mai mult sau mai puțin fermecătoare, standard, personalizate, ale celor din jurul nostru…Noi între noi, cu bune și rele, vorbind aceeași limbă, promovând viața.

logo-angajatori-de-top Știu, traiul la noi nu e unul ca-n poveștile cu happy end, dimpotrivă, dar…mereu e un dar ce ne dă speranțe pentru mai bine și ideea că-n viitor, mână de la mână, inimă la inimă, vom pune baze solide pe termen lung. …chiar dacă joburile in strainatate sunt pe mai mulți bani, aducând în casele noastre acel cheag financiar, de pe urma căruia am învățat să trăim și care ne ocupă existența, dar ne stoarce viața…

Prea mulți români au ales drumurile lungi și prea departe de familie, angajarile care cer prea multe sacrificii în numele banilor. Nu zic că nevoile nu trebuie acoperite, dar să facem diferența între nevoie și dorință, să fim și emoționali, spirituali, trecând puțin de sfera materialului.  Am devenit prea pragmatici, uitând de ceea ce-ar trebui să fie viața! Muncim pentru a trăi, nu trăim pentru a munci!

Poți, da, poți clădi la tine acasă! Uniți, în echipă, putem fi schimbarea de-acasă, putem crește ACASĂ! Trebuie doar să punem suflet mai mult, încredere, speranță.

Care e moștenirea noastră?! O nație care fuge de-acasă sau un popor care răzbește, un popor inteligent emoțional, spiritual, nu doar cognitiv?!

Nu trebuie să te simți un emigrant la tine ACASĂ! Nu trebuie să cauți departe luminița, de cele mai multe ori, e chiar lângă noi… Intră pe Hipo.ro, pune-ți CV-ul și răzbește! Sunt pentru noi acolo, e nevoie de-un click pentru a interacționa cu ei.

Sănătate, iubire, armonie și alegeți să faceți ce vă place! Nu lăsați munca să vă aleagă, dragilor, alegeți-o voi!

December 13, 2014 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)