Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Fotoliul bunicii și ergonomia

Iubesc iarna, iubesc căldura, conjunctural vorbind… iubesc cărțile, ciocolata caldă și ciocolata neagră cu mentă. Câte tabieturi pentru plăcerea unei lecturi extraordinare!..dar merită, e adevărat! Doar cine iubește lectura, apreciază gestul, atitudinea și postura!

N-am tratat subiectul și …ergonomic…toate sunt minunate, dar ar fi sublim dac-aș avea și cele două  fotolii ale bunicii, cel crem si cel cafea cu lapte. Aș fi, într-adevăr, parte integrantă din istorie și poveste!

logo elvila

Oricum, rămânând în sfera lecturii și mobilei inspirative creației, trec din camera de lectură, cu fotoliile bunicii, în bucătăria rustică, unde pregătit tot pentru actul creativ/inspirativ, într-un colț, nicidecum stingher, ci contemplativ, a fost așezat colțarul de bucătărie. Deși pare solitar, a dat dovadă, la venirea noastră, de solidaritate! Un colțar de colț, dar nu încolțit, într-o bucătărie diferită. Un obiect printre alte obiecte înrudite, promovând un loc al liniștii și siguranței nutritționale. 🙂

Ne-am continuat plimbarea, trecând pe lângă baia frumos decorată și prin camera copilului. Mi-a plăcut mobila pentru copii, o mobilă viu colorată, pentru preadolescenți, cu toate accesoriile necesare pentru toate activitățile unui copil de aproximativ 10 ani.

Holurile, aceste dovezi ale pasiunii pentru pilde, colorate-n culorile curcubeului, trezind speranța,  ne desfătau cu rânduri, metafore și stil, toate adunate-n stihuri pentru inimă și suflet.

Dar piesa de rezistență o reprezenta pagoda din mijlocul casei, pagoda plină cu cărți vechi și foarte vechi îmbracate-n piele vișinie.

O casă rustică, care spunea suficient pentru iubitorii de lectură și nu numai, cu obiecte care-și spuneau povestea, cu propriile istorii și povești.

Iubesc lectura cu aromă de citrice, mentă și scorțișoară!

Nu mă pot desprinde de fotoliul bunicii și tablourile din holul fără chip.

Îmi plac produsele ce-mi asigură confortul, dar, în același timp, ieșirea din zona de confort, dezvoltând potențialul creativ și cognitiv. fotoliu

Sănătate, iubire, armonie, lectură și ergonomie!

Sănătate, iubire, armonie, lecturii și fotolii ca-n povești! 🙂

 

 

 

December 10, 2014 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)