Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

”Fragmente din viata unei cititoare de profesie”

confesiuni-fragmente-din-viata-unei-cititoare-de-profesie_1_produsAcest volum este un jurnal al autoarei, Jodie Rhodes.

Viața e un carusel, în care urci cu ardoare și din care cobori cu amețeli… O copilărie nefericită, lipsită de culoare, cu multe carențe(emoționale, socio-economice), cu o adolescență ”bântuită” de imaginea părinților ajunși la limita supraviețuirii psiho-emoționale și sociale. O viață, până la acel punct lipsită de dragoste, de ideea nucleului ce-l reprezintă familia.

Un viitor bazat pe cunoaștere, competență, stăruință și scris! Pasiunea de-a scrie a culminat! Da, a făcut multe meserii, a stăruit, a încercat multe oportunități până a ”uzat” de puterea scrisului.

Da,  a scris câteva  volume și-a ajuns pe lista  best seller-urilor, a  scris așa cum a trăit, a trăit… așa cum a dorit la maturitate.

„Fascinanta, amuzanta si uneori scandaloasa, aceasta carte onesta, pe care n-o poti lasa din mana, spune povestea unei femei care a cunoscut deopotriva mari succese si infrangeri usturatoare.“ – Clarion Review

 Vă recomand acest volum, nu  e o capodoperă în genul clasicelor, dar e un parcurs de viață, așa cum e viața în toată ”splendoarea” ei…

Lectură plăcută!

 

June 24, 2013 This post was written by Categories: CLUBUL DE LECTURA Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)