Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Frumusețe, atitudine și înțelepciune

Îmi plac citatele!… Le citesc, aprofundez, ”rumeg”, alături de alte plăceri ”vinovate” ale cotidianului…

Inteligența (cognitivă, emoțională și socială) a dus la  transpuneri. Aplicativitatea maximă a cuvintelor cheie…

Sensibilă, firavă, gingașă, frumoasă, diafană,  a fost ca o adiere, ca un vânt de primăvară înmiresmat pentru cei din jurul ei, care au iubit-o, adorat-o, urmărit-o… A fost, este și va  fi Audrey Hepburn, o frumusețe de necontestat, un suflet cald, o iubitoare de frumos și bun, un om ale cărui resurse umane au fost la dispoziția celor care au avut nevoie!

A iubit lectura, arta, frumosul și oamenii!  A rostit cuvinte,  care-au ajuns la sufletele și inimile noastre. A fost un rapsod al frumosului!   audrey3

audrey2

”Eu cred în roz. Eu cred că a  râde este cel mai bun arzător de calorii. Eu cred în  a săruta, săruta foarte mult. Cred în a fi puternic atunci când totul pare să meargă greșit. Eu cred că fetele fericite sunt cele mai frumoase fete. Eu cred că mâine este o altă zi și cred în miracole.”(Audrey Hepburn)

”Frumusețea unei femei nu este într-un mod facială, dar adevărata frumusețe la o femeie se reflectă în sufletul ei. Este grija pe care ea  o dă dragostei,  pasiunea pe care ea  o prezintă. Frumusețea unei femei crește odată cu trecerea anilor.”  (Audrey Hepburn)

 

Citate

February 21, 2013 This post was written by Categories: COMUNICARE SI NU NUMAI... No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)