Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Frumusețea dincolo de cuvinte…

Suntem mame, soții, angajate, antreprenori, colaboratori, dar, să nu uităm, dragelor, suntem  femei! 🙂

Suntem suave, fine, inteligente emoțional, zâmbitoare și mereu cu o pildă de așternut pe hârtie; suntem pansamentul pe ranile ce nu se vor cicatriza vreodată; suntem mereu acolo și alături, dar niciodată departe…

Dincolo de cuvinte, priviri, expresii și gestică, este imaginea la prima vedere. Că ești brună, blondă sau șatenă, ceea  ce prezinți, poate să inspire sau nu..

O privire răzleață spre ochii interlocutoarei și-ai cuprins cerul cu stele; o privire de ansamblu și-ai cuprins culoarea-i brună, blondă, șatenă sau roșcată.

Ce pune în evidență o femeie?! Să fie ochii, gura-i voluptoasă, nurii semeți?! Din fugă, îi vezi părul bogat sau nu, ondulat sau întins, proaspăt vopsit sau bogat în cenușiul timpului…

Cu sau fără placi de par, tu știi să faci alegeri juste, cu privire la prețul la propriu și la figurat al podoabei tale capilare! Dacă păru-ți vrea volum, știi să-i dai pe lângă un uscator de par profesional și-o mână de artist ce te  pune-n valoare și degetul pe I.

Odată, demult, coafurile erau de-un artistic impecabil, impozante și bine fixate, azi, dimpotrivă, artistul realizează o adevărată capodoperă, folosindu-și măiestria mainilor, pasiunea și talentul, în scopul realizării unei coame unice, ca textură, lungime, culoare și stil, folosindu-și inima;  ieri folosea un ondulator simplu, azi folosește un ondulator conic la un pret diferit, un produs ce completează și întregește tabloul demn de toată admirația.

 

Frumusețea nu e doar un chip, chiar dacă e vorba și de-un tablou, pictat cu migală și maiestrie! Frumusețea e dincolo de cuvinte, e atitudine, cantec, emoție, bucurie, fericire, întruchiparea binelui și bunului din viața de zi cu zi.

Doamnelor, să învățăm să fim frumoase! Da, toate suntem și putem să fim frumoase!

Coco Chanel spunea: “Nu există femeie urâtă, există doar femei neîngrijite!”

O privire senină, o buclă adiind ușor pe colțul ochiului,  un ruj și-un surâs, nicidecum formal,  o atingere lină a mâinii ce jinduiește să te vadă dincolo de cuvinte și-un parfum ce-ți îmbată simțurile…

Frumosul e în fiecare din noi!

“Scormonește cu mâinile-n urât și caută frumosul…”

Sănătate, iubire, armonie și …frumusețe, dragelor!

 

December 9, 2014 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)