Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Frumusețea pielii perfecte

logo_marketonline_mic…Da,  simt parfumul îmbietor, mireasma, aroma primăverii, cum îmi gâdilă nările… Aștept soarele să-mi zâmbească, fără temeri și grijile gerului. Of, binecuvântată primăvară, așteptată ești! Mă bucur de mireasma primăverii, dar un ghimpe al îndoielii îmi dă târcoale…nu sunt epilată!…Doamne, ce chin,  un ”carnagiu”, nu alta, un supliciu epilatul la salon sau acasă…Mi-e totuna, dacă metoda e aceeași! De ceva timp, cochetez cu ideea epilării definitive! Sunt brunetă, iar pilozitatea e veriga lipsă, e slăbiciunea ce-mi poartă cugetul spre depilarea definitivă.

Hmmm, epilarea constantă, clasică versus epilarea definitivă?!

Constanta, clasica, lună de lună, purtând tributul ”mutilării”, durere, pete, roșeață, piele iritată constant, programări, timp …

Definitivă – un singur efort, o singură încredere, fără repercusiuni în viața de zi cu zi, pe termen lung, fără grija anotimpurilor, fără stres, ci doar un efort financiar, nu un moft, ci un gest asiduu al femeii  dornice de pielea catifelată, netedă, fără asperitățile și aspectul dat de pilozitate, mai mult sau mai puțin evidentă…silkn-sensepil-epilator-cu-lumina-pulsata-ipl

Nu-mi place durerea, de fapt, cui place?! Vreau, dintotdeauna mi-am dorit acțiunile care nu-mi provoacă durere…Deși, dictonul ”Baba suferă la frumusețe” e chiar profund și relevant! Frumusețea cere sacrificiu, durere, metode convenționale sau nu, dar care te strâng în spate, cum se spune… Mă epilez de ceva timp și niciodată n-a fost o acțiune așteptată, ironia soartei – cui să-i placă ceara, smulsul părului în exces, prin aplicarea cu ceară sau epilatoarele clasice care smulg din rădăcină, de-ți dau lacrimile de durere…Să nu mai vorbim de timp, lipsa acestuia, programări și ore petrecute pe la saloane…

Depilarea definitivă cu Silk’n SensEpil  e nedureroasă, fără lacrimi, frisoane sau alte aspec te ce-ți ridică părul pe ceafă.

Sentimentul  poate fi asemănat cu o ușoară senzație de căldură. Fiecare om are propria lui toleranță la durere sau disconfort, dar și alți factori intră în joc. S-ar putea simți durere mai mult dacă aveți o piele sensibilă, sau foarte închisă la culoare sau un fir de păr gros. Prima dată, când folosiți dispozitivul este, de obicei, cea mai intensă senzație,  deoarece lumina pulsată este de o intensitate foarte puternică și apoi dispare cu alte utilizări,  pentru majoritatea oamenilor.

Silk’n SensEpil  poate fi găsit în ofertă, într-un magazin online.   Reducerile găsite aici, în magazinul online, sunt semnificative, comparativ cu magazinele clasice. Știu, prețul unui epilator ”IPL” – epilare definitivă, nu e deloc mic, dar e cu rezultate excepționale.

Trebuie să punem în balanță clasicul cu modernul, avantaje și dezavantaje, beneficii și eficiență.

  • Este un proces de înaltă eficiență dacă se ține cont de câteva instrucțiuni de bază.
  • Ciclul de creștere al firului de păr are mai multe stadii și este programat genetic.
  • Stadiul ANAGEN are o durata între 2 si 6 ani pentru firele de păr de la nivelul scalpului și se caracterizează prin creștere activă.
  • În stadiul CATAGEN, rădăcina suferă un proces de involuție, urmând-o Stadiul TELOGEN – este o perioadă staționară,  de aproximativ 3 luni.
  •     Aparatură testată pe piață, cu efectele scontate, care a avut și continuă să aibă succes printre femei și bărbați.

Potrivit unui studiu realizat clinic, 150 femei epilate cu ajutorul Silk’n SensEpil s-au inregistrat rezultate medii de reducere a parului dupa sase luni cu 41% in zonele axilare, 54% pe picioare, 43% in zona inghinala si 52% pe brate.

 O întrebare repetitivă: care e disconfortul?

Disconfort 0

Atunci cand dispozitivul pentru epilare definitiva cu IPL este utilizat in conformitate cu instructiunile de folosire s-a dovedit ca acesta nu provoaca nici un fel de disconfort la nivelul pielii. Astfel epilarea definitiva realizandu-se fara nici un fel de durere, iritatie sau orice alt gen de disconfort cum ar fi cel provocat de epilarea cu ceara sau tratamentele cu laser.

Este un proces rentabil? Trâgând linie, costul acestui aparat este de bun augur, merită efortul, efectul fiind cel dorit sau nu?

Feedback-ul din piață spune că este un produs revoluționar pe piața cosmeticii, a menținerii pielii catifelate, nemaltratând-o prin procesul  respectiv, dimpotrivă. Sănătatea nu are de suferit în urma folosirii acestuia; deci, fără efecte secundare; un produs testa, dovedit clinic pe piața internațională de către medicii chirurgi plasticieni și dermatologi.

 Rentabilitate

Utilizand aceasta inovatie in materie de epilare veti constata de cata economie din punct de vedere financiar veti avea parte in comparatie cu costul ridicat al sedintelor de epilare din saloanele de infrumusetare sau cu ceara ori aparat de ras. Toate aceste metode revin constant si necesita cheltuirea unor sume importante de bani in decursul unei vieti pe cand epilarea definitiva ajuta la indepartarea acestor probleme financiare.

 

Recomandat de medici

Dispozitivul inovator pentru epilare definitiva este recomandat de FDA in USA si a fost testat de dermatologi de top si chirurgi plasticieni care au concluzionat ca aceasta tehnologie poate fi folosita in conditii de siguranta, cu o foarte mare usurinta si intr-un mod eficient chiar intr-un mediu atat de familiar cum este propria casa.

Siguranta garantata

Pentru a dovedi siguranta pe care o confera aparatul pentru epilare definitiva cu IPL si pentru a sporii nivelul acestei sigurante, noile game Silk’n SensEpil este prevazut cu un senzor inteligent ce are capacitatea de a detecta daca tipul dumneavoastra de piele este potrivit acestui tip de tratament si daca tenul dvs. de incadreaza in intervalul admis, doar in aceste situatii aparatul declanseaza impulsul IPL.

Suntem în secolul vitezei, când vrem totul eficient, fără efort și fără multe manuale de utilizare.

Usor de folosit

”Recentele imbunatatiri aduse aparatelor Silk’n SensEpil fac din acesta un dispozitiv usor de folosit, cu un sistem simplu si rapid ce realizeaza un tratament eficient, cu rezultate remarcabile intr-un timp foarte scurt si in cele mai bune conditii chiar in propria casa. Este atat de usor de folosit incat aveti senzatia casunteti intr-un salon luxos de cosmetica si beneficiati de un tratament realizat de un medic profesionist.”

 

Tratament rapid

Avand o capacitate mare de acoperire a pielii (6cm patrati pe impuls) dispozitivul s-a dovedit a fi extrem de rapit si eficient in indepartarea firelor de par, pieptul unui barbat sau picioarele unei femei putand fii tratae cu ajutorul impulsurilor de lumina in aprox. 15-20 de minute.

E foarte bine de știut, că poate fi folosit în confortul și ambientul propriei case, ori de câte ori nevoia te împinge, economisind timp și nervi, evitând programările la salon, profitând de timpul respectiv după  bunul plac, fără tergiversări de orice fel.

 

Acest articol a fost scris pentru  Spring SuperBlog 2013.

 

 

 

March 13, 2013 This post was written by Categories: Spring SuperBlog2013 Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)