Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Idei personalizate :)

Dintotdeauna m-au fascinat logo-urile personalizate, ideile care-mi surprindeau trăsăturile, emoțiile, nu doar generalitățile insitituite…

Obiectele personalizate pentru mine, una, au viață, mă completează, îmi completează stări, expresii, surprinzând ceea ce sunt sau pot fi… ajutându-mă, de multe ori, să mă regăsesc prin ceea ce mă înconjoară.

Nu v-ați surprins niciodată căutând cu privirea în jur ceva care să vă susțină, să vă creeaze starea de confort sau de siguranță, în anumite conjuncturi?!

Eu recunosc: nu doar o dată! 🙂

logo promotion

Din când în când, eu și fecioră-miu ne delectăm, în funcție de stare, cu câte-un obiect ce ne amintește de ceva, cineva, un context care ne completează zâmbetul.

Mediul online ne oferă varietatea și-n acest caz, bineînțeles! Am găsit site-uri specializate pe obiecte personalizate. cadouri super, personalizate, pentru zile de naștere. Ce poți dori mai mult?! 🙂 Obiecte ce par fără importanță în cotidian ajung să trezească interesul și s-aducă un zâmbet larg pe față.

Să zâmbești e foarte bine, nu doar bine! Simplitatea care te face să zâmbești e chiar de bun augur! 🙂

Să dai viață unui obiect, să-l personalizezi, să te completeze, e o idee minunată pentru lucrurile simple, mărunte din cotidian. NU trebuie să fii un consumator acerb pentru a-ți face un cadou simplu, cu-n efect pe termen lung.

M-a determinat și motivat să zâmbesc un site ce personalizează super obiectele mici. Culorile, varietatea te ăndeamnă cu elan să conturezi tot ce-i în jur. Un site care m-a atras de la primul click. Da, asta da pasiune pentru ceea ce faci! Faci bine, motivând la rândul tău pe cei din jur!

Dacă ai nevoie de-o ofertă personalizată, nu ezita: apelează la www.promotion.eu. Sunt creativi, flexibili, iubesc culorile, emoțiile pozitive și nu le e teamă de zâmbete, dimpotrivă!

Sănătate, iubire, armonie, zâmbete, creativitate debordantă, personalizări multe și cât mai amuzante!

Nu uitați că simplitatea face diferența!

 

 

 

 

 

March 15, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)