Cre╚Ötem frumos ├«mpreun─â! Educa╚Ťie ╚Öi psihoeduca╚Ťie
Home
 

Inspiratie, tenacitate si talent I

Inspiratie, tenacitate si talent in a continua sa produci vise pentru comunitate. ­čÖé

Mereu, de fiecare data, totul incepe cu “e un hobby”, “am un vis aiurit”, “incep din amuzament”…

Carmen02

carmen14carmen11 carmen8carmen3carmen9

Astfel, a inceput si C., cu indrazneala si pasiune. Increderea si entuziasmul posesorului de “productie de vise” sunt surprinzatoare, ┬ádar benefice…vise palpabile… E frumos sa indraznesti!In primul rand, a avut nevoie de timp, “spatiu” mental pentru a percepe ca o face bine, de confirmari si infirmari pentru a-si da seama ca va creste sau ca deja o face… Anii au trecut, si “avea un hobby” a deprins, concretizat, ┬áconcepand pentru comunitate, creand minunatii din ceara. Da, ceara este cea care prinde viata in mainile ei. Prinde culoare, forma, grai si povesteste ┬áurmatorului din comunitate intreg parcursul, de la geneza pana la apogeu. Da, vorbim de-un apogeu, pentru ca aceste minunatii, create din ceara, te imbata la vedere: viu colorate, lucrate manual, cu migala, suflet si atata entuziasm, ti-e imposibil sa nu-ti transmita emotii, care purtate mai departe, sa ne fie de bun augur. ­čÖé

carmenpoza00

Am visat impreuna, am purtat ani de-a randul sacul cu vise, le-am portionat, conferindu-le, – in functie de stare, parcurs, rezultate, emotii – ┬áfranturi din sufletele noastre. Aceste franturi au adunat, ca-ntr-un joc de puzzle, stropi de speranta, incredere si daruire. Astazi, cu aportul muzei “Incredere”, Vis de ceara a deschis s un drum al manilor de aur, mentine un parcurs, bazandu-se pe inspiratie, tenacitate si talent.

E simplu sa fauresti, cand entuziasmul, pasiunea si iubirea-ti sunt parte integranta din tine insuti/insati!

In cazul ei, Vis de Ceara. cu ajutorul simturilor, bazandu-se pe simturi,  da viata viselor, modeland ceara, dandu-i chip si suflet.

 

Va invit sa vedeti, ┬ása mirositi, sa simtiti, “sa gustati, “sa auziti”, creatiile acestui purtator si fauritor de vise!

 

 

 

 

 

poza01

October 11, 2014 This post was written by Categories: Uncategorized No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)