Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Invitație la concert…

Da, am fost și eu foarte tânără, acum sunt doar tânără! 🙂

Am iubit și iubesc muzica, teatrul și filmele foarte mult! Ce să mai spun de concerte! Îmi amintesc cu plăcere, chiar de perioada când eram copil, adolescentă și ascultam zi de zi muzica anilor și muzica mai veche, old music. Mama ne-a insuflat, mie și surorii mele, dragostea pentru muzică, fiind și ea, la rândul ei, o pasionată de cântec și teatru.

zile si nopti

Zilele trecute, nostalgică, dar și dornică de-o zi ALTFEL, ieșită din cotidian, am ales să consult un program de concerte. Da, sunt câteva concerte în această perioadă, dar prea puține pe gustul meu. 🙁  N-am ales un concert în interior, ci un concert în aer liber, un live de Crăciun; susțin recitaluri copiii de la mai multe clase de canto și instrumente de la Liceul de muzică. Pe lângă acest concert, am ales și-un program de teatru pentru copii, un clasic pentru fiul meu și subsemnata – “Vrăjitorul din Oz”. Mă fascinează încă povestea prieteniei personajelor din poveste! De fiecare dată, percep și înțeleg diferit mesajul și tâlcul istoriei, dar îmi dă o stare de confort emoțional și mă stimulează și motivează…fără motiv. 🙂  Da, necondiționat, de fiecare dată, această piesă mă provoacă. Abia aștept s-o vedem, s-o comentăm, să alegem pilonii și parametrii intrinseci ai dezvoltării relației dintre cei 5 prieteni(Dorothy, Toto, Leu cel fricos, Omul de tinichea, Sperietoarea de ciori).

Știu, cunosc sentimentul, zile și nopți vom comenta, vom rememora frânturi din poveste, vom reda cu intensitate acele emoții trăite la momentul oportun, piesa de teatru.

Îmi pare bine că navigând pe Internet, am găsit acest site pentru entertainment, care ne pune la dispoziție evenimente, concerte, piese de teatru, filme și alte întâlniri organizate, coordonate, din cotidian, care ne înfrumusețeaza cotidianul. Da, ne place acest site Zile și Nopți.ro!

Sănătate, iubire, armonie și cât mai multe evenimente de bun augur în viețile voastre, dragilor! 🙂

 

 

 

December 11, 2014 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)