Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Iubesc bijuteriile, iubesc schimbarea!

bijuterii_logo

 

 

 

 

…Am colindat toată ziua în căutarea  unei bijuterii speciale, să-mi umple un gol, o bijuterie care să-mi poarte pașii spre schimbarea mult jinduită!… Nu vreau bijuterii scumpe, vreau bijuterii care să-mi ”vorbească”, care să-mi  aducă acel click motivant, stare de bine, un plus de atitudine emoțională…

Dat fiind că afară este o vreme superbă, cald, copacii în floare, natura te-mbie la armonie, bine, bun și te provoacă la frumos!

Am hoinărit prin magazinele  clasice de profil,  în căutarea bijuteriei mele de suflet, dar nimic! …Nimic nu-mi convenea, nimic nu se lipea de inima mea…

Am revenit acasă, îngândurată, dar nu tristă, ci sigură că mediul online îmi va oferi și confirma că vremea cumpărăturilor în mod clasic a apus! Da, am luat-o de la capăt, dar în altă manieră:  în ambientul meu, o cafea cu lapte, 4 tablete de ciocolată neagră și două pișcoturi mi-au ”acompaniat” degetele pe tastatură, privirea printre nenumărate bijuterii, colecții de pe Internet , inima și sufletul fremătânde, în căutarea miraculoasei bijuterii.

Am revenit la magazinul meu de suflet,   magazin online, OnlineBijoux.ro, plăcut impresionată – ca-ntotdeauna – de multitudinea de oferte și promoții cu ocazia Sfintelor Paște. Da, produse minunate, servicii pe măsură!  Un magazin online ce-ți captează inima, îți atrage privirile  de la primele click-uri, prin designul deosebit, oferte, varietate, colorit, livrare gratuită în anumite condiții(da, ați înțeles foarte bine!)și prețuri atractive, la îndemâna oricui. O paletă diversificată, bijuterii, accesorii, armonie pentru cotidianul altfel, vesel și senin, pentru serile elegante, adaptabile pentru momente între momente.  Plăcut impresionată  și de  această ofertă: livrarea gratuită de la un anumit plafon, un cadou (un ceas Unisex) la cumpărături peste 150 lei…Minunat, Iepurilă bijutier vă răsfață, dragii mei!  Clienți mulțumiți, satisfacție de ambele părți(magazin și client)!

Revin, de fiecare dată, cu plăcere pe site-ul OnlineBijoux.ro, recomandând profesionalismul și produsele dumnealor. Da, colaborările pe termen lung fac diferența!  Un magazin online care nu face rabat de la calitate(produs, serviciu), respectându-și  promisiunile, obținând colaborări și parteneriate pe termen lung, clienți fideli.

De data asta mi-e mult mai greu s-aleg: bijuterii argint sau bijuterii placate cu aur?!

Vreau ceva simplu, de efect, captivant,  la un preț bun! Da, sunt unde trebuie, dar nu mă pot hotărî, varietatea, ofertele, promoțiile, bulversându-mi timpul alegerii, devenind din ce în ce mai confuză.

Dragilor, consiliați-mă, nu mă pot decide!

Da, sunt multe produse, bijuterii din argint și bijuterii placate cu aur inedite, extraordinare, aici,  conferind purtătorului mister,  farmec, frumusețe și plăcerea de-a  avea ceva altfel, diferit!

Voi decide în funcție de stare, temperament, impuls și ajutorul vostru…

Timpul trece, privirea-mi alunecă de la o bijuterie la alta, inima-mi zburdalnică ar alege tot…

Ce-mi sugerați Dvs.,  reprezentând impulsul?!…

Sfintele paște să vă lumineze și să vă aducă numai bucurii,  momente frumoase, ca toate aceste bijuterii!

onix

 

inel

set placat

April 27, 2013 This post was written by Categories: Colaborări Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)