Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Joaca nu e doar pentru copii :)

Rostim cuvântul minune de multe, foarte multe ori pe zi: iubire… așa este?! iubim? cum, cât, unde, pe cine, cât?! Nu mică mi-ar fi mirarea ca la aceste întrebări să obținem multe puncte de suspensie sau doar bâlbâieli fără fond. Nu la toate, bineînțeles, dar la cele mai multe! 🙂 Eu, una, iubesc copiii, joaca și jocurile! Am ales ca-n fiecare zi să mă joc și să ne jucăm. De la mic la mare, ne delectăm, repetând, învățând, explorând cu pasiune și dăruire un cotidian ALTFEL. Exersăm sentimente nobile, emoții,  învățăm că împreună putem fi schimbarea, că altruismul e dătător de bine și oferă mai multe șanse, că, dacă continui să te joci până la adânci bătrâneți, e super și relaxant!   Unde greșesc adulții?! Cred că joaca e doar a copiilor mici, alertându-i pe cei mărișori împotriva jocului.logo noriel

” – Nu-i frumos să te mai joci, dragul (a) mamei/dragul(a) tatei cu păpușile sau cu mașinuțele, ești deja prea mare!”

Aiurea, niciodată nu-i prea târziu să te joci și niciodată nu-i prea devreme să începi! 🙂

Îmi place să fac și să desfac puzzle-urile pentru  copii, cele 3D, cele din lemn, cele cu povești nemuritoare, sunt fascinante! Deseori, noi, subsemnata, baiețelul nostru și soțul, zăbovim ore întregi în punerea cap la cap al unui puzzle de mii de piese, care ne atrage în vârtejul jocului firesc și copilăresc, amuzant și relaxant. Europa Să nu uităm că joaca stimulează la nivel neuronal, creativ și locomotor! Joaca nu inhibă, lipsa ei, da! Joaca este liantul!Joaca e un cuvânt mic, la propriu, dar cu o conotație și-o însemnătate extraordinare!

Dragi copii și părinți, jucați-vă! Alegeți jocuri și jucării fără limite și nu aveți prejudecata c-ar fi doar jucării pentru bebeluși. 

De multe ori, împreună cu cel mic, desfătându-ne ochii și inimile,  navigând pe Internet, am ales, bineînțeles, jucăriile online de la Noriel, un site care ne răsfață cu varietatea produselor și marketingul de nota maximă.

 

Sănătate, iubire, armonie și multă joacă, dragilor! 🙂

December 10, 2014 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)