Lenjeria de vis…pentru copii

Am scris despre sarcină, naștere, a venit și vremea să aprofundez  perioada primului gângurit, a primilor pași, a primului zâmbet…

Îmi amintesc cu nostalgie de perioada pașilor împleticiți, a plimbărilor incerte, a serilor cu povești și strânsul piciorușelor la pieptul meu și  mânuțele împreunate în pumnul meu stâng. Amintiri de neuitat!

Zi de zi, strângem amintiri, retrăim momente, amintindu-ne cu plăcere de trecut, trăind intens prezentul și clădind viitorul.

logo bebelas

…Depănăm amintiri și îi arăt prima lenjerie pentru pătutul său, acum mică, încât o poate folosi ca și față de pernă. 🙂 I-am stârnit hazul, fâcându-l să chicotească de-acum, pentru  mai multe zile…:)

Ce să mai spun când i-am arătat caruciorul de bebe…l-a fascinat, nu alta!

Da, retrăiesc și-acum acele clipe unice, când gângurea din cărucior, în capul oaselor, arătându-mi diverse, prezentându-mi împrejurimile, minunându-mă de tot ceea ce spunea, îngăima.

Amintiri după amintiri, povești după povești, momente de neuitat, unele după altele și cărămidă după cărămidă, una după alta, pregătind un teren solid, o relație mamă-fiu atât de strânsă și de nezdruncinat, astfel încât viața, cu toate surprizele ei, nu ar putea să ofere decât magie și miracole! 🙂

scaun

Pentru a condimenta și mai mult conjunctura, am facut o vizită în garaj, unde-am descoperit, în spatele unei biciclete vechi, un sac mare de plastic, ce ascundea… un scaun pentru copii, un sistem isofix; un scaun pentru mașină, pentru siguranța copilului. Luni la rând, m-am chinuit să-l țintuiesc în acel scaun…da, am zis bine, nu voia să stea deloc! Nu-i plăcea sub nicio formă să fie legat în scaunul pentru bebe. Cu timpul, s-a învățat atât de mult, încât nu mai voia să coboare. Ulterior, cu chiu cu vai, am ascuns scaunul în garaj.  A fost trist, au fost momente de-i plângeai de milă, nu alta, atât de mult suferea după scaunul lui, prietenul lui..așa-l numea…

Astăzi,  ne uităm după amintiri, confecționând latele, an după an, lună după lună, zi după zi, moment după moment, unice, plăcute , povești de viațî, pentru viața și cu viață!

 

Sănătate, iubire, armonie și amintiri plăcute, dragilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)