Abonează-te la Newsletter și intră în Comunitatea Feminin+

Get new posts by email

Lumina cea de toate zilele

Iti doresti o lumina eleganta in restaurantul tau? Spoturile cu led slim te ajuta sa obtii o atmosfera incantatoare.
Atunci cand activezi in domeniul HO.RE.CA, stii ca unul dintre cele mai importante detalii pe care clientii il iau in considerare este, pe langa servirea si serviciile pe care le oferi, designul interior al spatiilor tale. Asfel, de la cum decizi sa aranjezi mobilierul, pana la mici elemente decorative, toate acestea sunt decisive pentru a atmosfera cat mai primitoare si mai placuta pentru cei care iti calca pragul.
Un mod inedit si la care probabil nu te-ai gandit pentru a obtine o atmosfera fermecatoare este cu ajutorul luminii. De aceea, spoturile cu led cumparate din magazinele de specialitate si care au un design perfect incadrat cu restul decorului iti pot fi de mare folos, astfel incat sa obtii atmosfera mult dorita.

spoturi led led zone

Cum influenteaza lumina de la spoturile cu led starea de spirit?

Lumina, impreuna cu compozitia sa cromatica, au un efect direct asupra mintii umane. In trecut, chiar se faceau tratamente speciale pe baza luminii, denumite si ?bai de lumina?, cele care aveau un efect rapid si pozitiv asupra celor mai grave perioade de depresie ale pacientilor. Rand pe rand, cercetatorii au inceput sa demonstreze ca lumina albastra, de exemplu, are un efect benefic asupra modului in care creierul isi organizeaza activitatile, insa poate, in timp, sa contribuie la schimbarile bruste de stari de spirit.
In schimb, lumina oferita de spoturile cu led se incadreaza perfect in modurile pozitive de influentarea a creierului uman, asta pentru ca ele emana o lumina calda, primitoare si foarte placuta vederii. Astfel, atunci cand intrii intr-un spatiu luminat cu elegantele spoturi de leduri, automat vei intra intr-o zona de confort, asemanatoare cu atmosfera de acasa. Vei vedea ca in magazinul de specialitate Led-Zone, vei gasi spoturi led cu lumina alba calda, cele care te vor ajuta sa obtii o atmosfera feerica in spatiile tale.

Care sunt modelele de spoturi cu leduri elegante?

Daca vreti sa obtineti o atmosfera incantatoare in spatiile interioare, atunci sfatul marilor designeri este sa va orientati si spre niste mijloace de iluminare elegante, atat prin forma lor, cat si prin lumina pe care o emana. O solutie simpla, ieftina si eficienta sunt spoturile cu led, cele pe care le puteti folosi o perioada de timp indelungata, cuantificata in 50 000 de ore de iluminare, avand aceeasi eficienta si putere de iluminare.
Daca va doriti ca acestea sa se potriveasca pe cat se poate de bine cu spatiile voastre elegante, atunci intrati in magazinul online Led-Zone, loc de unde puteti achizitiona cele mai diversificate modele de spoturi elegante. Pe langa faptul ca au o durata de iluminare indelungata, acestea sunt usor de montat, fiabile si versatile, dar si cu forme din ce in ce mai placute. Astfel, alegeti fie niste spoturi cu led plate, incastrabile sau slim si bucurati-va de lumina si forma lor, indiferent de spatiul in care le veti folosi.

One Response - Add Comment

Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.