Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Mirosul laptelui de pe trupul bebelușului :)

De câte ori n-ați asociat mirosul trupului copilului dumneavoastră cu cel al laptelui proaspăt?!

Da, bebelușii au un miros aparte, mai ales în perioada alăptării. Sunt catifelați, pufoși, plini de lapte, la propriu și la figurat.

Creme, uleiuri pentru bebeluși? Cert e că o perioadă n-am folosit, fiind suficiente apa și săpunul pentru bebe. Cu timpul, a fost imperios necesar…a început testarea propriu-zisă, cum altfel! 🙂

155896_337992576312455_1822410811_n

Creme emoliente, naturale, fără parabeni și alți compuși chimici. Cel mai simplu, o perioadă, a fost să preparăm noi aceste creme, dar, cu trecerea timpului, fiind și-n criză de acest ”ingredient”-timpul, am renunțat la prepararea lor, preferând să le cumpărăm. Am reînceput testarea: creme fără miros, combinând ingrediente cât mai simple și mai puține. Între cele două creme, cea preparată de noi și cea achiziționată de la specialiști, am folosit-la recomandarea profesioniștilor-uleiul de măsline extravergine.

Nu-i simplu să vorbești despre timp, calitate si produse bune. E nevoie de recomandari, studiu si multa interactiune pe aceeasi nisa.

Asa am luat-o de la capat! 🙂

Recomandarile specialistilor in puericultura, recomandari, bineinteles, ale altor mamici, toate adunate si  trecute prin filtrul emotional al subsemnatei. 🙂

Si cum am mai spus-o de multe ori, internetul, daca stii ce si cum sa cauti, iti pune la dispozitie, ideea e sa nu te pierzi in amanunte si sa nu mai ajungi la firul problemei.

Am navigat, am navigat, studiind puericultura, citid si “rasfoind” articole de nisa, “clickand” zeci, sute de magazine online cu produse de profil.

Am testat, bineinteles… fara a testa, cum altfel?! Am testat produsele pentru spalat, detergenti,  am urmarit reactii, am testat in zonele mai putin expuse, mai putin sensibile, fara a da curs altor complicatii. Simplu? Nicidecum!

Astazi, stiu cum si ce sa aleg, pe ce criterii, fara a complica sau a ma pierde in amanunte.

Sanatate( e mai buna decat toate!), iubire, armonie si ai grija la alegeri! 🙂

 

 

June 13, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)