Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Modernizarea…ca-n povesti

Dintotdeauna am iubit povestile. Le-am iubit atat de mult, astfel incat mi-am dorit sa insuflu aceasta dragoste si celor din jurul meu si nu numai. Cu cat mai multi iubitori de poveste, cu atat mai multi visatori, mai multe emotii, mai multe zambete si mai multe stari diferite, mai putina inertie.

Mi-am dat seama ca pentru a face orice poveste mai credibila, trebuie sa-i asiguri un climat adecvat, un loc unde sa te simti ALTFEL, dar foarte bine, un loc plin de savoare, candoare, emotii pozitive si oameni buni.

Am decis, impreuna cu ai mei, sa modernizam locuinta, s-o transformam intr-un loc de poveste.

Cum omul sfinteste locul, am trecut la treaba! Impreuna, am creat povestea noastra, am ales culorile, am dat curs emotiilor pozitive, am afisat zambete si continuitate si-am purces la drum.

Am ales interioare libere, colorate in dulce emotii, de la portocaliu la galbenul ce imita sclipirea si stralucirea razelor solare, de la culori calde la culori foarte calde, de la bine la foarte bine, crampee de seninatate si viata. 🙂

Balcoanele ample, cu balustrade fine si coloane ce amintesc de “Coloana infinitului”, au devenit piloni ai increderii, pe care-si sprijina fruntea domnitele ce-si asteapta soarta si sortitul, pentru a cladi si contura o poveste frumoasa, demna de-a fi numita naratiunea sufletului.

Ferestrele cu ochiurile de geam cat mai deschise spre exterior, lasand libertatea alegerii, nicidecum a impunerii, schimband principiile intemeierii unei familii. Familii intemeiate cu dragoste, emotii, zambete, nu alegeri in functie de teritorii, asa cum s-a scris istoria. 🙂

Usa cu partea superioara ovalizata si nu foarte inalta, asta pentru a nu lasa loc infatuarii sa te copleseasca. Nu, nici a te simti umilit, pentru ca pasesti cu capul plecat, ci pentru a simti greutatea celor trecute, prezente si viitoare. Tot timpul e loc de mai bine, iar intelepciune, stim bine e panajul celor drpeti, frumosi, sinceri, e apanajul unei comunitati cu inima-suflet-minte.

Toate aceste “materiale de constructie” sunt definitorii in modernizarea unui spatiu ca-n povesti! 🙂

Sanatate, iubire, armonie si incredere deplina in povestile cu talc!

 

June 14, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)