Munca din pasiune…

Trăim în secolul vitezei, când nu mai reușim să facem diferența între mai bine și mai puțin bine…sau diferențele sunt atât de mici, încât sunt insesizabile, dar periculoase, ca și urmări.

E greu să muncești cu și din pasiune?! Cred că  e cel mai ușor! E greu să nu pui pasiune și entuziasm, e revoltător chiar…

Am consultat piața muncii, ofertele și cererile de pe piața muncii. Cererile, bineînțeles, sunt multe, ofertele sunt puține și cam aceleași cerințe: experiență, multitasking, rezistență la stres…Puțini angajatori doresc persoane care să empatizeze, să simtă, să intuiască, să dorească  schimbarea la nivel emoțional pe plan profesional.

Se muncește pentru bani… de fapt, ar trebui să muncim din pasiune și banii vor veni, reprezentând  o continuitate  a lucrului bine făcut. 🙂

Se știe că zona Moldovei este cea mai puțin deschisă găsirii unui loc de muncă adecvat…. Am trecut cu privirea și peste locurile de muncă din Iași, centru universitar cu pretenții. 🙂 Suntem în MOldova și conjuncturile sunt la fel cam peste tot.

Internetul îți pune la dispoziție soluții și te ”ajută” să aprofundezi căutările. Așa că, am trecut la un alt minunat oraș, de data asta în Ardeal, unde situația e cu totul diferită, dat fiind că ne apropiem cu pași repezi de Vest – mentalitate diferită, zâmbete diferite, oameni diferiți, altă atmosferă :)…am făcut o incursiune printre locurile de muncă din Târgu Mureș. Aici, e altfel, lumea mai deschisă, emoții și sentimente, degajare și mai puțină crispare. 🙂 Paleta e variată, domeniile sunt din ce în ce mai diversificate, iar pretendenții sunt mai puțin obedienți, dar ceva mai asertivi. 🙂

hipo

Nu e simplu să trăiești și să muncești în România, acasă!

Acasă e bine, dar munca să fie din pasiune, cu entuzasim, tenacitate, încredere și zâmbete. În acest caz, doar așa va putea fi mai bine!

Mulțumesc portalului Hipo.ro, portalul pentru cereri și oferte de job-ur, pentru activitatea din mediul online, dedicată ofertelor de muncă.

 

Sănătate, iubire, armonie și pasiune în tot ceea ce întreprindeți!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)