Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Noaptea magică

Am iubit, iubesc și voi iubi iarna, la fel, sărbătorile iernii, Crăciunul și noaptea dintre ani!

Cel mai frumos revelion petrecut vreodată sau de petrecut?!… Alături de cei dragi, în armonie, sintonie, zâmbitori, rememorând momente  ce ne-au conturat și format personalitatea, cu zâmbetul la purtător.

Trecerea dintre ani dintotdeauna mi-a plăcut și-mi va plăcea s-o petrec în spiritul dragostei pentru familie, armoniei dintre oameni și drag sufletului și inimii!

 

Noaptea dintre ani, după părerea mea, este noaptea ce face diferența, dar găsește similitudini pentru a asigura continuitatea… anul vechi pregătește ”terenul” anului ce va veni, iar noi, oamenii, suntem liantul dintre trecut și viitor, conferind savoarea momentului, prezentului prin atitudine și conduită.

Revelion 2014 va fi o noapte magică, unde fiecare moment va avea continuitate, ”greutate”, va marca și sintetiza în câteva ore ce-a fost, pregătind ”potirele cu nectar”  pentru ce va fi!

 

Urările, cocktailurile, deliciile  savurate în această noapte, pregătite cu atâta migală, emoții, povești și tâlc, vor fi condimentul, ingredientul care va face diferența între normalitate și ALTFEL!

Anul acesta va fi anul poveștilor, a istoriilor de viață, talerul poveștilor înclinând spre noii veniți în familie. Umplerea paharelor la propriu cu miere și susan, pentru sănătate și prosperitate, probele de foc, cu referire la răbdare, virtute,  un cotidian împletind cognitivul cu emoționalul, bazându-ne pe comunitate, sunt cele care vor îndulci, dar și alerta noaptea din ani.

 

Asta ne va fi prima parte a nopții, cea de-a doua parte va fi a distracției, dansului și muzicii, compatibilității în mișcare.

 

E momentul propice a  găsi  și destinația minunată pentru noaptea poveștilor.  Credeați că vom petrece acasă?! Nu, nicidecum! Vrem un ambient de poveste, cu istorie și autenticitate.  Ne-am gândit să ne retragem într-o zonă montană, unde albul zăpezii te-ndeamnă la depănat povești, iar focul trosnind în sobe, la și mai multă intimitate și armonie, un loc liniștit, unde vântul se-mbie cu liniștea, armonizând cele două tonalități … Consiliul de familie va avea de ales dintre multele și tentantele oferte  revelion…Valea Muntelui(Județul Neamț) sau frumosul Brașov, ne-am gândit noi…

Cum conjuncturile ad-hoc sunt cheia reușitei, va fi alegerea justă, dar la momentul adecvat!

Suntem pe drumul cel bun! Pachetele emoționale sunt unde trebuie, ”cărțile” sunt făcute, vom petrece pe cinste, la trecerea dintre ani și alte 2 zile fascinante!

 

…Deja am început să căutăm și să țesem povești pentru depănat la gura sobei!…

Armonia, amintirile, zâmbetul fac diferența și mențin suflul viu și continuu al unei comunități!

 

November 3, 2013 This post was written by Categories: Colaborări Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)