Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Partener media în SuperBlog

e0309-16.SwissPlanBiz-logo…Partener media în SuperBlog?!…Nu, nu m-am gândit la un  astfel de parteneriat, las altora acest privilegiu… Nu mă pot recomanda ca partener media,  în schimb, ca blogger, da! Ca finalist  Spring SuperBlog 2013, nu ca  blogger situat pe-un loc fruntaș – nu căutați atitudinea malițioasă, că nu  e! – vă spun doar că-mi place să scriu,  îmi place să mă adaptez, iubesc comunitatea bloggerilor și-a SuperBlog-ului, bineînțeles.  Ador subiectivismul juriului, atitudinea partenerilor, spontaneitatea sponsorilor, atmosfera acestui concurs, literele, cifrele(a se înțelege notele),  numele sonorizant, când în surdină, când în bătaia tobelor al Claudiei Pătrașcu(”SwissPlan”),  multitasking-ul dumneaei, …ce-a fost scris și nescris, ambientul alambicat și plăcut…totodată. Un concurs inspirant,  de bun augur, cu efect pe termen lung…

A fost a doua participare la acest concurs SuperBlog(SuperBlog 2012, Spring SuperBlog 2013), am ”strâns” penalizări, am avut remușcări, regrete, pauze ”interactive”,  dar am zâmbit în permanență! Am fost încântată de atmosfera grupului   SuperBlog pe Facebook,  discuții, replici antrenante, când mai dulci, când mai acide, dar pline de farmec și ”condimente”. Mi-au plăcut probele, chiar dacă unele dintre ele s-au dorit mai mult advertoriale, mai puțină creativitate, mai mult ”marketing”…, dar e bine așa, nu mă plâng, doar ”contorizăm” evenimente.

Am o slăbiciune pentru Editura Nemira, fiind un cititor împătimit. Am redescoperit farmecul companiei ”Farmec”, amintindu-mi cu nostalgie de cremele lor de odinioară, …parcă le simt aroma…, respect tradiția, eleganța și stilul aparte al ”Jolidonului”, arta și luxul site-ului Elegantine(un site merituos),  arta de-a călători cu ajutorul  ”Paralelei 45”,  tenacitatea  celor de la ”Marketonline”, bunul gust, desăvârșit al celor de la ”Borealy”, noua apariție spectaculoasă  –  Reeija și, nu în cele din urmă,  ”Swiss Plan”.

De ce nu mă recomand partener media?… Urmărind activitatea, atitudinea, liantele partenerilor  media actuali,   bloggerilor parteneri, consider că fiecare-și are locul…al meu, în niciun caz, partener media.

Omul potrivit la locul potrivit!

 

Felicitări, partenerilor media, bloggerilor parteneri, tuturor celor care-au susținut ediția Spring SuperBlog 2013!

March 31, 2013 This post was written by Categories: Spring SuperBlog2013 Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)