Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Pe podium…cu cei mici

N eplac prezentarile de moda, pentru ca ne invata si ne arata cum sa ne alegem hainele, cum sa pasim cu eleganta, cum sa conturam o aura de frumos, bine si creativitate in jurul nostru.

Am stat de multe ori si-am cugetat…nu, prezentarile de moda nu reprezinta doar un podium unde se plimba manechinele, ci e un principiu, un mod si-un til de viata, e un cotidian al promenadei stradale, un eveniment ce-ti incanta inima-mintea-sufletul.

Imi plac prezentarile de moda pentru adulti, dar ma topesc dupa prezentarile de moda pentru copii.

Inocenta, nimic teatral, pasii simpli si stingheri, fiecare pas ajutandu-ma sa ma gandesc la viata, cum urcam si coboram pe franghii mai mult sau mai putin aspre …si desuete…

Am participat de curand la o astfel de defilare pe podium. Am avut emotii, am zambit, am tresarit, am oftat, mi s-a taiat rasuflarea, am trecut prij mai multe stari, dar m-am simtit minunat!

O nota aparte o dau culorile hainelor celor mici, parca si mai conturate,e xplozive chiar, completate de emotiile acestora, o stare molipsitoare, dar de bun augur.

Imi plac defilarile celor mici, pentru ca-mi dau speranta in ce va fi, ca lumea nu-i chiar asa de cruda cum se afiseaza toata ziua, ca suntem inca umani si avem sperante, vise si credem in echilibru, nu in decadenta si haos.

Muzica, defilare, zambete, sperante, vise si-un cotidian umplut cu pasiuni si incredere.

Ce poti sa-ti doresti mai mult?! E insasi viata! E alternativa la dezechilibru, e muza inspiratiilor si motivarea pentru un prezent bun si-un viitor si mai bune, tragand “seva” unui trecut plin de invataminte.

Copiii nostri sunt cei dau echilibrul prin ei insisi, actiunile lor, zambetele si inocenta gesturilor si asteptarilor lor.

Fii inocent si salvezi un destin, fii bun si salvezi o comunitate, fii varianta buna a “tu insuti/insati” si esti un

exemplu pentru umanitate. 🙂

Sanatate, iubire, armonie si cat mai sus pe podiumul viselor!:)

 

 

 

 

 

 

June 14, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)