Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Povestea mea de seara

E devreme, e tarziu, e dimineata, e seara, nu mai reusesc sa fac diferenta…

“-Oglinda, oglinjoara, cine te-ntrece-n detalii?”

” – Tu faci diferenta, draga mea!”

Eram eu sau ceea ce-am jinduit mereu sa fiu?!

Unde era claia de par negru, intr-o dezordine fireasca, ce “atragea” prin cuvinte putine, gesturi restranse si sugrumate?! Unde erau clamele viu colorate ce-mi “controlau” imaginea?! Unde eram eu?!

Nu ca mi-ar fi lipsit imaginea precedenta, doar ca obisnuinta, a doua natura, parte integranta din cotidian, imi juca feste, strangandu-mi inima ca-ntr-o menghine…schimbarea, de multe ori, aduce emotii, mai ales la inceput de drum.

Cine se oglindeste acum, cine e cea care ma priveste dincolo de inceput, atingand pana si urmele a ceea ce nu se poate sfarsi?!

Imi placea ceea ce vedeam! Era diferit, dar minunat! O prezenta empatica, plina de energie, zambete si un par frumos si sanatos.

Un par cu varfurile frumos aranjate, stralucitor, un parfum ce ma ameteste, un negru de abanos ce ma indeamna la poveste…asta sunt eu?! minunea din fata oglinzii cu o coafura impecabila?

Ce s-a intamplat cu ce-a fost?

Stiu, stiu, zi de zi inselam oglinda care inca-mi zambea. 🙂

Cineva mi-a recomandat, spunandu-mi ca e nevoie de doctorul personal al parului tau – Farmec, un magician ce reuseste sa contureze, sa aduca forma potrivita chipului si starii generale. O alegere justa care va aduce schimbarea in mine si-n relatiile cu ceilalti.

Facusem alegerea buna pentru mine si pentru cei din jurul meu. Si cand ma gandesc c-am avut nevoie de-atatea motive si scuze, doar pentru a face schimbarea! A alege o masca regeneranta, care sa dea un contur minunat podoabei mele capilare, un ser pentru varfuri despicate…atat de putin pentru atat de mult! 🙂

 

…oglinda-mi zambea, o priveam inca fascinata, nu resuseam sa ma desprind, nu reuseam sa-mi revin si sa ma integrez cu noul Eu, noul look.

 

doctorul_personal_al_parului_tau-e1443693733107

 

 

 

 

 

Noul “Eu” imi deschidea usa Taramului Magic – SuperBlog 2015, un loc unde visele prind contur, iar magia pluteste-n aer. 🙂

 

 

 

 

 

October 11, 2015 This post was written by Categories: SuperBlog 2015 OctombrieUncategorized No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)