Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Pro și contra, cu ”tandrețea” dorinței de sănătate

Dimineți aspre, dimineți senine, dimineți liniștite-n surdină sau cu surle și trâmbițe!

Somnul de dimineață, dulcea senzație a căldurii așternutului într-o zi de toamnă, la ”îngânarea” toamnei cu iarna…portocaliul cuceritor cu albul dulce și tăios…dimineți cu muzica aparatului ce-mi dirijează timpul prețios, schimbând altele cu joasele și vibrațiile cu acutele… e vorba despre utilul ”Juicer”, din categoria storcatoare de fructe.logo_marketonline_mic

Sănătatea la noi acasă, nimic mai mult!…

Dichisit, simțul esteticii dezvoltat, funcțional, doar toacă, stoarce…de la fructe mai moi, până la cele mai năbădăioase rădăcinoase, fibroase, din care nu crezi vreodată c-o să iasă ceva…și totuși,  nectarul zeilor, nu alta, suc proaspăt, nutrienți și vitamine, porția de sănătate pe-o zi în câteva minute ”ferme” și pline de licoare!…

 

Trecerea de la un anotimp la altul, ne-a dat mult de furcă cu ani în urmă, luptând cu virozele ce ne storceau de vlagă. Am decis să facem rost de aportul necesar de vitamine, făcându-ne sucul necesar, luând doza potrivită de nectar.  Dar cum? Achiziționând un storcător de fructe și legume.  Viva tehnologia, viva internetul! Am căutat în mediul online, am găsit la un magazin online produsul dorit, urmând a-l achiziționa.  Știința a avansat, tehnologia, de-altfel… am auzit de storcatoare presare la rece și-am achiziționat produsul jinduit, pentru a-l exploata la maximu în folosul sănătății.

storcator_Hurom4

Acum avem aportul necesar de vitamine, mulțumită produsului care mi-a ușurat viața, militând pentru o alimentație echilibrată și liniară!

”Mens sana in corpore sana”, dragii mei, cu fructe, legume, pulpă și suc, storcătorul care ne ușurează existența, contribuind la echilibrul fizic și psihic din viața noastră. Timp prețios și sănătate din belșug!

Sucul, pulpa, sănătate curată, dragilor! Vă recomand!

 

Această ”ușoară” descriere este pentru SuperBlog 2013, octombrie.

 

 

 

 

 

 

October 9, 2013 This post was written by Categories: SuperBlog 2013 Octombrie Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)