Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Programatori, bine ați venit!

CodeQuest – un hackathon php CREADIV!
Tu si programarea sunteti un mix bun? Iti place sa programezi in PHP si iti plac provocarile? Creadiv si Connect Hub te asteapta sambata, 28 martie, de la 10 la 10, la CodeQuest:
12 ore de programare pentru rezolvarea unui challenge creativ
400 EUR premiu pentru echipa castigatoare
Lucru in echipe de 3 sau 4
Bere, pizza, fun fun si networking de calitate!
Inscrierile sunt deschise pana pe 25 martie, pe www.codequest.ro. Sunt doar 40 de locuri disponibile, iar participantii inscrisi trec printr-un proces de preselectie!
Esti invitat sa vii direct cu prietenii, intr-o formula de 3 sau 4 persoane, sau singur si deschis la crearea unei echipe tari alaturi de alti programatori talentati. Nu uita sa-ti aduci laptop-ul si orice alte instrumente pe care le consideri necesare pentru a face fata challenge-ului pregatit!
Echipele vor fi evaluate, pe baza unui barem clar ce tine cont de inovatie, rapiditate, corectitudine si alte criterii, de un juriu de exceptie, format din: Alex David (Tech PM, Creadiv), Alexandru Lapusan (CEO, Zitec), George Maicovschi (CoFounder, Hotseat), Virgil Dinu (CEO, CORE Technologies), Diana Stefan (Development Coordinator, ContentSpeed), Mihnea Simian (Software Engineer), Florin Buga (Web Dev Antreprenor) si Alexandru Rada (Founder, VibeTrace).
Accepti provocarea?

codequestcodequest1codequest2

March 22, 2015 This post was written by Categories: Colaborări 1 comment

One Response to “Programatori, bine ați venit!”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)