Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Putem, da, putem merge înainte!

Dragilor, am suspendat activitatea pe data de 11 martie, odată cu închiderea școlilor.

Ne-am retras acasă. Nu vrem să simțim nicio presiune, nu ne isterizăm, dimpotrivă, rămânem calmi, ne asumăm, ca familie, regulile generale.

Azi, mai mult ca oricând, solidari, atenți la detalii, eficienți în a păstra limitele și a îndeplini regulile momentului. Nu ne hazardăm în a judeca, nu ne facem tabere, nu ne afiliem vreunei tabere, pentru că s-au format tabere, din păcate…

Azi, creativi, da, inventivi, entuziaști, pregătind noi călătorii. Trebuie, e imperios necesar să ne adaptăm, să fim flexibili, să creștem împreună!

Împreună, suntem veseli, puternici, suntem și facem lucrurile să funcționeze.

Dragilor, e o perioadă pentru noi, cu noi însene și-n cadrul comunității formate sau în formare. E o perioadă în care avem timp să fim și să facem lucruri memorabile!

O perioadă în care viața ne arată un alt făgaș, deocamdată; în care învățăm, deprindem și desprindem noi frumuseți sau frumuseți demult prăfuite, dacă nu chiar apuse.

Azi, transformăm momentul în mărturie, dovezi clare și definitorii pentru noi cei de azi și de mâine, în care detaliile sunt esențiale, nu doar eșantioane, în care măștile sunt aruncate, în care CARPE DIEM nu e doar o altă sintagmă.

AZi, redefinim viața, măsurând cu dragoste călătoria!

Dragilor, sănătate, armonie, zâmbete din plin!

CRESTEM ÎMPREUNĂ!

March 24, 2020 This post was written by Categories: Uncategorized No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)